VIP styl

03. října 2016 17:08
Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 08. října 2016 13:22
Reakce na cinkja:

Jak jsem se dočetla, tak nejde o otužilost, ale tradici http://revue.idnes.cz/princ-george-kratasy-moda-kralovska-tradice-britanie-p0p-/lidicky.aspx?c=A161005_203700_lidicky_zar . Ohřeje se až za 5 let .

U nas to za prvni republiky bylo uplne stejny, dostat prvni dlouhy kalhoty byl svatek - dosavadni maly chlapecek se razem zaradil temer mezi dospely... 

Jo jo, tehdy jsme meli k zapadni civilizaci nejbliz, i ve stylu oblikani obcanstva...  kde ty casy jsou. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 08. října 2016 13:30
Reakce na barbucha:

U nas to za prvni republiky bylo uplne stejny, dostat prvni dlouhy kalhoty byl svatek - dosavadni maly chlapecek se razem zaradil temer mezi dospely... 

Jo jo, tehdy jsme meli k zapadni civilizaci nejbliz, i ve stylu oblikani obcanstva...  kde ty casy jsou. 

Jj, jsem si při čtení článku na IDnes vzpomněla na Bylo nás pět kde Péťa Bajza dostal dlouhé kalhoty a byl to pro něj nejlepší dárek :)

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 08. října 2016 13:57
Reakce na A666:

Presne tak, da se najit spousta odkazu. Nebo i rodinnych historek. Me mrzi, ze jsem se dedy a otce nestihla zeptat, jak to resili v zime - prece jen nemame tak mirne zimy jako maji zpravidla ve VB. Ze by puncochace?

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 08. října 2016 14:09
Reakce na barbucha:

Presne tak, da se najit spousta odkazu. Nebo i rodinnych historek. Me mrzi, ze jsem se dedy a otce nestihla zeptat, jak to resili v zime - prece jen nemame tak mirne zimy jako maji zpravidla ve VB. Ze by puncochace?

No v tom Bylo nás pět (teda ve filmu) v zimě něco jako punčocháče/punčochy měli, tak bych to asi čekala tak.... Ale mohla ybch se ještě zkusit zeptat dědy :)

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 09. října 2016 12:42
Reakce na A666:

Ano, punčocháče či punčochy pod kraťasy. Model zvaný "rychlé šípy v zimě."

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 09. října 2016 15:36

Snacha lucemburske velkovevodkyne (ruzove sako) se oblika jak vesnicka tetka. O ucesu (na oficialni prilezitost!) ani nemluve. 

Ty kalhoty!!

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 09. října 2016 16:10
Reakce na barbucha:

Tak ony tam upřímně všechny ženy vypadají jako úřednice z obecního úřadu v Horní Polní....

Offline kocoureksuggy
1300 příspěvků moje polička 09. října 2016 23:13
Reakce na barbucha:

Však i Kája Mařík ....jj, bylo to tak.

Offline kocoureksuggy
1300 příspěvků moje polička 09. října 2016 23:15
Reakce na Garfie:

Je to zvláštní, pánové se mi líbí, ale dámy fakt hrůza. Většinou to bývá naopak anebo vyrovnané.

Offline Malvin
1595 příspěvků moje polička 10. října 2016 07:59
Reakce na barbucha:

Snacha lucemburske velkovevodkyne (ruzove sako) se oblika jak vesnicka tetka. O ucesu (na oficialni prilezitost!) ani nemluve. 

Ty kalhoty!!

Tak Stephanie skoro vždy na fotkách vypadá jako šedá myška. To její švagrová Claire se mi moc líbí.

Offline Malvin
1595 příspěvků moje polička 10. října 2016 08:01

Princezna Claire   

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 10. října 2016 08:39
Reakce na Garfie:

Tak ony tam upřímně všechny ženy vypadají jako úřednice z obecního úřadu v Horní Polní....

To teda jo. Hrozne babskej styl. Za ty prachy 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 10. října 2016 08:42
Reakce na Malvin:

Claire je pekna. Ale Stephanie, chudak, se proste neumi obliknout. Mlady devce - a stroji se jak babicka. Naposled ji to sluselo na svatbe v Elie Saabovi. A kdyz uz byla pod cepcem, mela hotovo a vzdala to.

Offline Fakirka
2210 příspěvků moje polička 10. října 2016 18:08

Zdravím všechny bývalé pekelnice a hned budu ot. Proč mi nejde nahrát ikonka?

Offline Lola
97 příspěvků moje polička 11. října 2016 07:46
Reakce na Fakirka:

Ikonka by měla jít bez problémů, i takový IT hotentot jako já to zvládnul na první dobrou. Zkusila bych cvičně jiný obrázek, jestli třeba není problém ve velikosti. 

Offline Fakirka
2210 příspěvků moje polička 11. října 2016 17:25
Reakce na Lola:

Ikonka by měla jít bez problémů, i takový IT hotentot jako já to zvládnul na první dobrou. Zkusila bych cvičně jiný obrázek, jestli třeba není problém ve velikosti. 

Děkuji. Problém je opravdu ve velikosti obrázku. Chtěla jsem stejnou ikonku, co mám všudš. Ale nejde to

Offline Lola
97 příspěvků moje polička 11. října 2016 17:28
Reakce na Fakirka:

Existují na webu volně přístupné prográmky na zmenšení fotek, je to velmi jednoduché: bývá u toho zcela blbuvzdorný návod, jak s tím pracovat, a vše je hotové během pár minut. Doporučuji zadat do googlu něco jako "jak zmenšit fotku" a ono už vás to navede. 

Offline Fakirka
2210 příspěvků moje polička 11. října 2016 17:43
Reakce na Lola:

Existují na webu volně přístupné prográmky na zmenšení fotek, je to velmi jednoduché: bývá u toho zcela blbuvzdorný návod, jak s tím pracovat, a vše je hotové během pár minut. Doporučuji zadat do googlu něco jako "jak zmenšit fotku" a ono už vás to navede. 

Heuréka. Jsem tu

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 11. října 2016 18:22

Offline Fakirka
2210 příspěvků moje polička 11. října 2016 18:46
Reakce na cinkja:

Líbí se mi její nahaté boty.