Nevím, jestli MF Dnes ne
vytáhla 15 let starou fotku, ale i tak by to bylo hodně zlé...
VIP styl
to jsou urcite kapsace
a ten zbytek, no comment, ale ona nikdy nemela vkus, korunuje to ta "ofinka"
ale nekoho mi ta fotka strasne pripomnela... ![]()
Princezna Kate me nejak extra nebere. Je hezka a obleka se tak, aby dustojne reprezentovala a to se ji dari. Pokud se chci inspirovat, tak ocumuju na fotkach Jessicu Albu. Vubec netusim, kde co hrala, ale je krasna a ma super styl.

muhehe, největší herecké superpoleno, jak ji hodnotí na csfd? :D ale krásná je, o tom žádná.
A možná k tomu měla tyhle boty ![]()

Hehe, to bych si i tipla, ze to nebude zadna Meryl Streep... Ale ty hadry bych brala.:)
J.Alba se mi taky libi. Hlavne spolecenske saty a boty k nim. Vlasy mam podobne divne, ani rovne, ani vlnite, tak si rikam, ze to nosim jako ona :)
Jeste vetsi poleno je Kristen Stewart
Nakonec ona i Jessica asi naznala, ze ta Meryl Streep z ni nebude a vrhla se na to podnikani, kde se ji zadarilo velmi. Ale je fakt krasna a jeji styl se mi taky libi.
ale nekoho mi ta fotka strasne pripomnela... ![]()
Jestli jednu naši spolužačku, tak mě taky :-) A předpokládám, že boty na podpatku included....
Něco podobného by mě teda vůbec nepřekvapilo :-D
Jestli jednu naši spolužačku, tak mě taky :-) A předpokládám, že boty na podpatku included....
jooo, presne tu ![]()
myslíte shovelface :)? Náhodou do Twilight se jako puberťačka na pár facek hodila dokonale...
Kristen Steward mě hodně mile překvapila v Clouds of Sils Maria. Vedle Juliette Binoche... a skvělá. Obě skvělé, samozřejmě.
Trailer:
Kristen Steward jsem jako herečku zatim v nicem nevidela(jasné, vim, ze hraje a v cem, jen jsem jeste nic nezkoukla),
ale moc se mi libí jako žena, nebo kdyz ji fotí do reklam... Nádherná...
Ovsem ma i sve dny, kdy ok zrovna nevypadá... Ale to asi kazdy...
nikdy jsem nepochopila, proč se někdo ověší prsteny, na krk si dá "kostýmkový" náhrdelník....a k tomu si obleče kapsáče (/dá na záda batoh, na nohy galoše/whatever).
![]()
No a to panděro! A to chmýří z měděného chemlonu! Ty stehniska co jí dělaj ty kalhoty! Ten pásek! Škoda, že se to tady nejmenuje módní peklo nebo tak nějak, to by bylo esenciální! :-)
Pokud by chtěl někdo poskládat pekelný outfit, tak tohle stejně nepřekoná. Tam je prostě všechno...šperky, háčkovaný krátký top, kapsáče s šíleným páskem, vlasy, zvýrazněné "přednosti"....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)