VIP styl

03. října 2016 17:08
Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 31. října 2016 09:11
Reakce na jinx:

Mně se to kolo právě moc líbí!  A ta taška, co na něm visí, taky nebude k zahození. (tady je asi líp vidět)

Offline Luna
10837 příspěvků moje polička 31. října 2016 13:57
Reakce na barbucha:

duchodkyne v cernym je uzasna. To je muj zivotni cil. Nelibi se mi jen boty, protoze mi neladi s tim kolem. 

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 31. října 2016 14:31

Mně se vždycky líbila šéfka MMF Christine Lagarde. 

Její pravý opak je naše ministryně Marxová, ta je pro mě naprosto pekelná.

Offline šťastná13ka
437 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 06:29
Reakce na Kokoska:

Marksova se kdysi probirala vite kde :-) U ni mi to prijde obzvlast skoda. Ta zenska ma fakt stavu. Na druhou stranu je fajn, ze je sva. Jak ted udelali z Dany Drabove stramandu, bylo mi to skoro lito. Dost krec.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 10:29
Reakce na šťastná13ka:

Drábovou jsem neviděla, ale asi nemusím vidět všechno :)

Offline šťastná13ka
437 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 18:21
Reakce na Kokoska:

Vyparadili ji na bilboardy v ramci volebni kampane STAN. Jasne, byla takovej babochlap, ale byla to proste ona. Na plakaty z ni udelali takovou nacesanou pani. Vubec mi to k ni nesedi.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 19:38
Reakce na šťastná13ka:

Ale tak není to zas žádná katastrofa, pořád je k poznání. Jen mi k ní moc nejde ta něžná růžová a to cosi na krku.

Offline šťastná13ka
437 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 20:14
Reakce na Kokoska:

Katastrofa to neni a na jakekoli jine zenske bych to neresila, ale tohle proste neni Drabova! :-D

Offline Oknel
65 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 22:00
Reakce na šťastná13ka:

Souhlas - to fakt není drábová. A já bych ji tedy nepoznala, kdybych nevěděla, že je to ona.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 08:28

Já teda na Drábové na billboardu nevidím nic šokujícího...

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 11:28
Reakce na Mutziputzi:

Až na to, že na těch nakašírovanejch billboardech by ji možná nepoznala ani vlastní matka 

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 13:18

Ja Drábovú absolútne nepoznám, ale na tom billborde vyzerá fakt lepšie ako na tej druhej fotke od Barbuchy. Vydarená premena od vizážistu, blížia sa voľby? U nás na Slovensku sa takto nechal omladiť sám premiér na kampaň Smeru.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 13:53
Reakce na barbucha:

Až na to, že na těch nakašírovanejch billboardech by ji možná nepoznala ani vlastní matka 

Já fakt stále na billboardu vidím učesanou a namalovanou Drábovou, Předpokládám, že stejné procedury by před focením na billboard absolvovalo 99% místních. Než to sem někdo dal jsem podle toho haló čekala, že ji ve photoshopu udělali tři uši nebo blond háro až do pasu ;-)

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 18:29
Reakce na Mutziputzi:

Taky mi to nepřijde takový rozdí. Ale já ji teda neznám, nemám TV, takže jsem ji nikdy neviděla "na živo".

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 18:36
Reakce na Kokoska:

Souhlasím, ta ženská ma styl, vypadá vždy perfektně. Jediné, co mi na ní vadí je ta "přesmaženost"

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 08:54
Reakce na Mutziputzi:

Tak samozřejmě že před focením na billboard bych se nechala odborně učesat a nalíčit. Ale ve stylu, jakej nosím... A když jsem na sobě nikdy v životě neměla růžový sako, nevzala bych si ho ani pro tyto účely.

Drábová už na veřejnosti vystupovala, tudíž veřejnost ví, jak vypadá... takže nechápu, proč měli potřebu z poměrně specifický osobnosti udělat tuctovou tetinu od plotny. 

Offline papla
9 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 12:28
Reakce na Orfanik:

Lucinda ( sice nevím kdo to je) vypadá skvěle. Obecně dobře ve vyšším věku vypadají dámy, které jsou štíhlé. Pak mají výhodu ty, které mají výrazné kosti v obličeji a obočí, řasy, spíš tmavé typy, které zamlada asi trávily každou volnou chvíli epilováním nohou a horního rtu:-). Takové ty něžné světlé kulaté obličejíky, krásné zamlada, bohužel k stáru propadnou směrem dolů, ztratí řasy a obočí a mají to o moc těžší.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 22:11
Reakce na papla:

Epilování zamlada, to je špatnej vtip. Já musím epilovat pořád - hlava šedivá, a na nohách setrvale černý chlupy. To je tak nepravedlivý! 

Ale souhlasím, že štíhlost je základ. Štíhlá figura vypadá vždycky mladistvě - a dobře, i v obyčejným tričku.

Jen škoda, že my slovanský holky krev a mlíko vyspíváme spíš v báby krev a sádlo 

Offline šťastná13ka
437 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 06:32
Reakce na barbucha:

Krev a sadlo! No to me cekaji veci ... Kdyz mam jeste ke vsemu svetly nezny oblicejik ;-)