ty šedivý šaty chci!!!
VIP styl
Já taky. I s postavou. ![]()
Nevím, co si myslet o šatech Sophie Hunter. Když jsem viděla jen vršek, tak mne nadchly. Ale jako celek mi přijdou nehezké. Možná kdyby to kroužkované cosi bylo delší.

tiež som si všimla, že sa na seba podobajú. Ale aj tak mám pocit, že to je nič proti týmto dvom:

A pak že protiklady se přitahují, že jo? :-D
Mimochdem, prý čekají druhé dítě, to je nějak hrozně brzy, ne?
To je jeho ségra? Jsou si strašně podobní...
v tom případě asi budou šťastný pár. prý páry, které se sobě fyzicky podobají, jsou šťastnější (řekl nevímkdo, asi britští vědci
)
Já taky, to je horší než dvojčata! Kamarádka to tak měla a dnes přiznává, že do jejích tří let si nic nepamatuju :-D
A pak že protiklady se přitahují, že jo? :-D
Mimochdem, prý čekají druhé dítě, to je nějak hrozně brzy, ne?
Mám pocit, že někdo proběhlo, že to jejich dítko už je roční a druhé se má narodit až příští rok, takže ten rozdíl nebude tak strašný.
Asi ano, mně jen přišlo fakt jako včera, kdy jsme probíraly její těhotenství.....:-) Uff, letí to!
Speciál pro Sherlockovy fanoušky, resp. zejména pro fanoušky jeho kabátu a dalších svršků:
http://www.gq-magazine.co.uk/article/gq-style-news-dress-like-sherlock-holmes-and-dr-watson
nevim, kdo to je, ale takhle vypada styl, skvele! (foto z the sartorialist)

Nesnášim hadí vzory, ale baba fakt dobrá ![]()
Ona má ovšem taky v neposlední řadě (na zjevně pokročilej věk) luxusní figuru, tý bude sedět všecko...
mne takovy vzor apriori nevadi prave proto, ze existuji lide, spis teda to budou zeny
, ktere ho umi nosit. Postava je zaklad uspechu, nikdo mi nevyvrati, ze stihle telo vypada vzdy podstatne lepe. A ke stihle postave umerenost a pestenost a je to tam ![]()
Hadí vzor mi skoro nedělá dobře, ale stejně na ní můžu oči nechat. Má i nádherné nohy a ruce.
jo, fakt ji to sekne. A jeste jedna vec - to imo budou kvalitni veci, ktere nestaly par korun.
Pěstěnost... čerstvě od kadeřníka určitě není, makeup taky veškerej žádnej... a přesto. Někdo holt umí.
Tahle důchodkyně taky není špatná

no vzdyt, pokud se o sebe zena cely zivot stara, pak jeji vlasy a plet vypadaji pestene bez ohledu na to, ze zrovna neni nalicena nebo nejde od kadernika, coz je podle me pro vzhled fakt deviza a tvori to takovy ten look, kdy pak nad tou fotkou udelame sborove ach. Naopak to moc nefunguje, viz ty nejruznejsi nepovedene promeny tetek, co kadernika a dobry krem nevidely, jak je rok dlouhy. Pak to jeden den, kdy je vlaci od kosmeticky ke kadernici fakt nevytrhne ![]()
ta v te zelene kosili ma tasku bottega veneta, ta dalsi boty hermes... to budou hodne "spešl" duchodkyne.
ta v otm cernem je chic baba, akorat mi na te fotce nejak prekazi to kolo, pripada mi tam uz navic.
Haha, pokračovala jsem v úvahách dál od paní s kolem a došla k závěru, že ty dvě dámy vpravo později nastoupí do toho žlutého auta a hurá domů. Vlastně je to takové setkání na návsi. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)