ježkovehusle, to je tu už zas? Aj hlavička trošku na stranu bude k tomu?
Hrůza a děs :-)
Já zase nechápu to lpění na dlouhých vlasech.
Vídám to kolem sebe často. Ucourané, slabé, zničené vlasy, cancoury jak myší ocásky, ale stříhat se nebude!
Já/manžel/přítel/kdokoli má rád dlouhé. A ještě navíc se to musí nosit rozpuštěné!
Že to vypadá příšerně už nositelka nevnímá. Má to "dlouhé"
presne, PRESNE!! Toto ma tiež neskutočne vytáča, jednu takú dievčinu som videla aj včera v reštaurácii, vlasy po zadok - slabé, zničené rozpustené cancoury, normálne som to nemohla rozdýchať, a musela som si sadnúť inak, aby som to nemala pred očami :-)
Opravdu lichotivé šaty...![]()
![]()
Nebyl to jenom kus provizorního hadru před oblečením si normálních šatů, který se třeba narychlo upravují? Ale to by asi zase nepózovala.![]()
Blbej střih, blbá barva, blbá látka...prostě všechno blbě. O absenci žehličky nemluvě.
No to pozor, to jsou šaty z módní přehlídky!
Ten zvláštny hrb pod zadkom, to jej robia nohavičky?
Přehlídka opravdu výživná, další chudák. Nechápu, že se k tomu propůjčily a doufám, že to bylo pro charitu.
To nevím, na fotce zezadu mi přijde, jako by ani žádné neměla.
Autorka těch hrůz je jedna z největších zoufalek českého rádobymódního rybníčku tvořilka Ivana Follová. Nechápu, že se to její hvězdy nestydí obléknout. Natož mezi lidi.
Kristepane! Tá prehliadka!!!
Asi sa dám na šitie. Včera som zašila vrecko na bylinky ručne. Inak som úplne ľavá, ale ako pozerám, mám všeky predpoklady preraziť.
Dámy, hláste sa , ktorá mi bude robiť modelku. Budete slávne.
Některé z nich jsou za takovou příležitost být viděn asi i vděčné,ale na jejich místě bych charitu podpořila klasickým sáhnutím do peněženky. Nikde není psáno,že umělec musí mit postavu modelky,ale soudnost by mít mohl.
Téma přehlídky bylo: Šaty, které nebudou slušet vůbec nikomu? ![]()
A co je to za buřta vedle Follový, v tom černým obleku? Srazilo se jí sako?
Není to Pecková?
Akce "Hejbejte se a zpívejte s Hankou".
Zpívající striptérka?
Kristepane! Tá prehliadka!!!
Asi sa dám na šitie. Včera som zašila vrecko na bylinky ručne. Inak som úplne ľavá, ale ako pozerám, mám všeky predpoklady preraziť.
Dámy, hláste sa , ktorá mi bude robiť modelku. Budete slávne.
Hlásim sa. Mám síce momentálne neuveriteľne neforemnú postavu, ale bude to aspoň štýlové.
Nejde mi samotný obrázek, tak musím odkaz na největší módní scheisse letošní zimy :D Ale vlastně nejsem překvapená, po chlupatých "crocsech" to byl logický krok.
No pozor! To už jsem potkala i v reálu!! :-D
Neshanite nekdo plesove saty? V kombinaci krajky a dzinoviny budete zcela jiste za hvezdu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)