Hrůza a děs :-)

14. zaří 2014 21:50
Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 14:53
Reakce na Cinkitoo:

Zateplené (byť nechlupaté) kroksy nosím v zimě na zahradu, co ale se zateplenou kabelou? Místo termosky?

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 15:47
Reakce na Sweet Potato:

Aby peněžence nebyla zima.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 20:20
Reakce na Janulik03:

Hlásím se za modelku, ale musíte mi zaručit neprůsvitnou róbu, nechci skončit v Bohnicích nebo v kriminále 

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 22:00
Reakce na kkristýna:

Potřebuju zelený ramínka!!!

Offline Cinkitoo
23 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 10:43

@Garfie Takovou životní zkušenost nezávidím :D

Offline Cinkitoo
23 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 10:45
Reakce na Sweet Potato:

Obě varianty jsou zajímavé. Možná bych kabelku neměla hned zatracovat, protože třeba na převoz chovaného hmyzu v zimních měsících bych ji mohla dobře využít :D

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 11:15
Reakce na Cinkitoo:

Když ses mi tak s tím hmyzem připomněla, neměla bys prosím nějaké rady i k chovu šneků? Jedno dítě by chtělo druhému koupit nějakého šneka.

Offline Cinkitoo
23 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 20:35
Reakce na Sweet Potato:

O šnecích vím jen, že není radno nechat je naklást vajíčka :D Jinak nic, nemám s jejich chovem zkušenosti.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 20:38

áááááááááááááá!!

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 20:42

A to mi připomnělo další hrůznej vánoční zážitek - než jsem to vůbec stačila přepnout, vybafla na mě Preissová v tom tatínkovi a polepšovně, kterak skotačí v letních šatech bez rukávů,  zatímco jí z podpaží trčí děsivej kartáč! 

Prokristapána, takhle zanedbaný nechodily ani hvězdy němýho filmu před sto lety! 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 27. prosince 2016 21:41
Reakce na Cinkitoo:

O šnecích vím jen, že není radno nechat je naklást vajíčka :D Jinak nic, nemám s jejich chovem zkušenosti.

nebo si, ehm, pořídit ještě vodní želvu...

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 08:57
Reakce na barbucha:

je zima, treba kozuch, porast...

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 10:10
Reakce na barbucha:

Nevím, kolik vám je, nechci vás urazit, ale vy jste si za komárů holila podpaží? Moje mamka ne a nezačala bohužel ani po. 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 10:54
Reakce na ionicera:

Je mi dost...  Ale vzhledem k tomu, že u nás se holily odjakživa všechny (zřejmě pod vlivem pohledu na kapitalistické filmové hvězdy) - včetně předválečných ročníků, považovala jsem to za normální. Naopak mě na základce vždycky zarazily matky spolužaček, zarostlé jak opice.

Politické zřízení na hygienické návyky vliv nemělo. Ještě to tak.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 11:04
Reakce na barbucha:

Já si pamatuju Bohdalovou v jednom filmu, kde měla být děsně sexy a v jedné scéně si ladně obléká punčochy na šíleně chlupaté nohy. 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 11:11
Reakce na Bledule:

No jo, takovejch bylo... a přitom měly srovnání přece. Tak vlastně přece jen politický zřízení ovlivnilo i tohle: jak bylo žádoucí navštěvovat operu v teplákách, tak správná pracující soudružka neměla co holdovat zjemnělým kapitalistickým zlozvykům

Vzpomněla jsem si hned na Betty McD., jak její dcery kradly manželovi ta holítka a belhaly se z koupelny se zkrvavenými lýtky a to bylo prosím pěkně za války, v pravěku...

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 11:24
Reakce na barbucha:

Moje máma mi dokonce holení zakazovala, protože panovala pověra, že když se oholíš, pak ti narostou chlupy delší a pevnější. Jenže jí se to kecalo, když ona žádné chlupy neměla. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 11:31

Nedávno jsme se s kamarádkou nasmály, když vzpomínala, jak spolužačkám na základce při plavání záviděla bujný porost v klíně.  

Mně to doma také nedoporučovali,- strašili taktéž tuhými chlupy- ale naštěstí jsem měla na gymplu kamarádku, jejíž otec byl automobilový závodník a občas jezdil i v cizině, tak jsme chtěly být jako ty zápaďačky, které viděla , když s ním občas mohla jet.  Tudíž asi od těch 15 let jsme na to dbaly. Ale byly jsme jen 2 ve třídě. 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 11:51
Reakce na Bledule:

Já jsem taky dost dlouho žila v domnění, že moje matka vůbec žádný chlupy nemá. Pravda, bylo mi to divný - při pohledu na její hustý černý obočí, řasy a vlasy... ale přičítala jsem to (se značnou závistí) prostě její šťastný hvězdě. Až do chvíle, kdy jsem zjistila, že se naopak holí denně  

Offline Fakirka
2210 příspěvků moje polička 28. prosince 2016 16:47
Reakce na Sweet Potato:

Když ses mi tak s tím hmyzem připomněla, neměla bys prosím nějaké rady i k chovu šneků? Jedno dítě by chtělo druhému koupit nějakého šneka.

Šneci už asi nejsou aktuální? My máme 3 africké. Asi sem divná, ale mám je ráda a líbí se mi. Vajíčka snáejí často,mzrovna ted je jeden zase těhotný, ale není problém je sebrat, přemrazit a vyhodit. A starost veškerá žádná. A hlavně: nesmrdí.