Zateplené (byť nechlupaté) kroksy nosím v zimě na zahradu, co ale se zateplenou kabelou? Místo termosky?
Hrůza a děs :-)
Aby peněžence nebyla zima.
Hlásím se za modelku, ale musíte mi zaručit neprůsvitnou róbu, nechci skončit v Bohnicích nebo v kriminále ![]()
Potřebuju zelený ramínka!!!
@Garfie Takovou životní zkušenost nezávidím :D
Obě varianty jsou zajímavé. Možná bych kabelku neměla hned zatracovat, protože třeba na převoz chovaného hmyzu v zimních měsících bych ji mohla dobře využít :D
Když ses mi tak s tím hmyzem připomněla, neměla bys prosím nějaké rady i k chovu šneků? Jedno dítě by chtělo druhému koupit nějakého šneka.
O šnecích vím jen, že není radno nechat je naklást vajíčka :D Jinak nic, nemám s jejich chovem zkušenosti.
áááááááááááááá!!
A to mi připomnělo další hrůznej vánoční zážitek - než jsem to vůbec stačila přepnout, vybafla na mě Preissová v tom tatínkovi a polepšovně, kterak skotačí v letních šatech bez rukávů, zatímco jí z podpaží trčí děsivej kartáč! ![]()
Prokristapána, takhle zanedbaný nechodily ani hvězdy němýho filmu před sto lety!
O šnecích vím jen, že není radno nechat je naklást vajíčka :D Jinak nic, nemám s jejich chovem zkušenosti.
nebo si, ehm, pořídit ještě vodní želvu...
je zima, treba kozuch, porast... ![]()
Nevím, kolik vám je, nechci vás urazit, ale vy jste si za komárů holila podpaží? Moje mamka ne a nezačala bohužel ani po.
Je mi dost...
Ale vzhledem k tomu, že u nás se holily odjakživa všechny (zřejmě pod vlivem pohledu na kapitalistické filmové hvězdy) - včetně předválečných ročníků, považovala jsem to za normální. Naopak mě na základce vždycky zarazily matky spolužaček, zarostlé jak opice.
Politické zřízení na hygienické návyky vliv nemělo. Ještě to tak. ![]()
Já si pamatuju Bohdalovou v jednom filmu, kde měla být děsně sexy a v jedné scéně si ladně obléká punčochy na šíleně chlupaté nohy. ![]()
No jo, takovejch bylo... a přitom měly srovnání přece. Tak vlastně přece jen politický zřízení ovlivnilo i tohle: jak bylo žádoucí navštěvovat operu v teplákách, tak správná pracující soudružka neměla co holdovat zjemnělým kapitalistickým zlozvykům ![]()
Vzpomněla jsem si hned na Betty McD., jak její dcery kradly manželovi ta holítka a belhaly se z koupelny se zkrvavenými lýtky
a to bylo prosím pěkně za války, v pravěku...
Moje máma mi dokonce holení zakazovala, protože panovala pověra, že když se oholíš, pak ti narostou chlupy delší a pevnější. Jenže jí se to kecalo, když ona žádné chlupy neměla. ![]()
Nedávno jsme se s kamarádkou nasmály, když vzpomínala, jak spolužačkám na základce při plavání záviděla bujný porost v klíně.
Mně to doma také nedoporučovali,- strašili taktéž tuhými chlupy- ale naštěstí jsem měla na gymplu kamarádku, jejíž otec byl automobilový závodník a občas jezdil i v cizině, tak jsme chtěly být jako ty zápaďačky, které viděla , když s ním občas mohla jet. Tudíž asi od těch 15 let jsme na to dbaly. Ale byly jsme jen 2 ve třídě. ![]()
Já jsem taky dost dlouho žila v domnění, že moje matka vůbec žádný chlupy nemá. Pravda, bylo mi to divný - při pohledu na její hustý černý obočí, řasy a vlasy... ale přičítala jsem to (se značnou závistí) prostě její šťastný hvězdě. Až do chvíle, kdy jsem zjistila, že se naopak holí denně
Když ses mi tak s tím hmyzem připomněla, neměla bys prosím nějaké rady i k chovu šneků? Jedno dítě by chtělo druhému koupit nějakého šneka.
Šneci už asi nejsou aktuální? My máme 3 africké. Asi sem divná, ale mám je ráda a líbí se mi. Vajíčka snáejí často,mzrovna ted je jeden zase těhotný, ale není problém je sebrat, přemrazit a vyhodit. A starost veškerá žádná. A hlavně: nesmrdí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)