To je rozkošný![]()
P.s. proč nám to děláš?!?!![]()
Tak tohle se mi zjevit při procházce,myslím si,že jsem se ocitla v nějakém sci-fi. Úplně cítím ty ruce v rukavicích na hrtanu,fuj!
Nééé, proč to pořád dělá?

Šiš, on ulovil další! Prosím, řekněte mu, že mu s radostí věnuju celou tu truhlu kožešin po předcích, když mě přestane strašit těma rukama měsíc utopené mrtvoly!

To je holt Víťa ![]()
Omg, celou dobu zírám na to zvíře, že jsem jsem si nevšimla těch rukavic.![]()
Ty voskový ruce
fujtajxl!
No, co - chlapec prostě miluje dámský kožešinový šály![]()
Takovej Bivoj zase nosil kolem krku kance....
To mu fakt nikdo z jeho okolí neřekne, že vypadá jako debil? Nebo ho plácají po zádech jakože super a za rohem se mu smějí? Nebo se to nedejbože někomu opravdu líbí?
jj ta liška vypadá jako fór, ale ty rukavice:-OOOOO
![]()
Dík! To je představa, Víťa s vepřem kolem krku!
Ale zase je třeba na tomto modelu ocenit, že díky dlouhému kabátu nejsou vidět ty divné nohy v těsných nohavicích, co obvykle.
Proboha ty rukavice - ty jsou snad gumove jednorazove
To mu fakt nikdo z jeho okolí neřekne, že vypadá jako debil? Nebo ho plácají po zádech jakože super a za rohem se mu smějí? Nebo se to nedejbože někomu opravdu líbí?
myslim ze ak mu niekto povie ze to nie je ono alebo nevyzera dobre tak to aj tak nepobere s tym ze dotycny tomu len nerozumie... a o zabavu je postarane
Kdyz se kdysi probiral Vita na MP, tak mu nekdo na jeho blog do komentaru napsal, ze se o nem na MP mluvi (a co), Vita na to reagoval slovy, ze ho fakt nezajima, co si o nem mysli kdejaka krava (doufam, ze to slovo mohu napsat, protoze ho pouzil). Takze asi takovy je Vituv vztah ke kritice (byt konstruktivni).
A nechceš je radši podarovat mně? Letos budem zas vyrábět dobročinný kalendář, téma je kmen (jako ranně pospolitá společnost), tak by se určitě hodily :-D
jako nevim teda, jestli by to Inkoust ocenil, ale my když vytáhli starý kožešinový límce a takový ty kuny nebo co to bylo kolem krku, tak náš pes z toho málem dostal infarkt a předvedl úplně ukázkovou vraždu kožešinovýho zvířete, pak si to všude nosil a jednou za čas pořádně zatřepal...
No, mně většinou dost trvá, než něco vyhrabu. Aby ten kalendář nemusel být dřív odevzdán. A většinou to jsou čepice a límce, to by se k pračlověkům asi moc nehodilo?
Čepice asi ne, ale límce by se určitě využily :-D přinejhorším bych z nich něco spichla :-D Má to být kalendář 2018 :) tak kdyby sis náhodou vzpomněla ![]()
@PotrefenaHusa no, ten to taky zatím neviděl, mam tu dvě lišky, jsou pečlivě schovaný a použity jen na to focení (fakt je, ze Vlčeti se náramně líbila. Aspoň se nechalo fotit :-D )
Proboha ty rukavice - ty jsou snad gumove jednorazove
No ty rukavice mě právě taky fascinujou víc než ta chcíplá kuna nebo čím se to omotal tentokrát.
Zajímalo by mě, kde je furt bere. Jak z Panoptika
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.