Černá kočkamám malou z Lidlu. Používám, když nechci rozjíždět celou troubu, je to rychlejší a pravděpodobně ekonomičtější. Je to dobrý na všechny ty zmrazený předsmažený věci jako rybí prsty, hranolky a tak, dále různý formy domácích hranolek a pečených brambor, i ze zeleniny, pečená masa, křidýlka atd., ideálně předtím marinovaná, určitě se v tom dá i zapékat. Název fritéza je zavádějící, protože na smažení (nepředsmažených) věcí v trojobalu nebo mokrém těstíčku to vůbec není.
Domáce spotrebiče
Černá kočka na to odejiti na zahradu to je, myslim, idealni. Je to takova rychlejsi mala horkovzdusna trouba, ktera se sama vypne.
Karja to jsem taky videla, nebo se do toho da vlozit nejaka jina nadobka.
Mám Philips tu nejvyšší řadu s automatickými programy. Pro dva lidi značka ideál, taková menší trouba. Hranolky, zelenina, kuřecí stehna, špízy ale i perník, bábovka, muffiny, štrůdl, všechno tam dělám. Moje sestra ho má také a ta je ještě vynalézavější.A na netu je neuvěřitelné množství receptů a návodů.
slniecko Prosím,můžu se zeptat jak dopadl výběr pračky? Mám na pračku úplně stejné požadavky.Dnes mi začala téct.13 let mi sloužila pračka Electrolux bez sebemenšího problému.Moc děkuji za odpověď.![]()
sagiti ze sve zkusenosti radim nekupovat aeg prosense, pradlo z ni je strasne zmackane. Psala jsem to pred par stranami. Meli jsme predtim zanussku - vyborna, noname z ikey - vyborna a ted pritel poridil aeg pracku se susickou kvuli jeho sportovnim vecem (nevim za kolik, nechtel rict, bylonto vic ne dvanact tisic) a ta stoji za ... fakt ty veci nici
sagiti zatiaľ nijako, trapim sa s tou kombinaciou, pretoze si nedokážem spraviť čas na prieskum, že ktorú ![]()
Prosím, je niečo, na čo si mam dať pozor pri kúpe naparovača oblečenia?
Potrebujem to len na pár vecí a neočakávam obrovské zázraky, takže tie drahé stojanové nechcem, ale inak ami ťuk...
Najviac sa mi páči fialový, ale to asi nebude úplne priorita...![]()
Edit: a teda hľadám z tých čo sú na alze, lebo si potrebujem napariiťšaty napozajtra do divadla a asi sa nestihnem dovtedy zastavit niekde v elektre...
Odporúčal sa mi ručný parný čistič. Máte niekto súsenosť s tými, čo sú na trhu?
Potrebujem skôr dlhší ten "sosák", skôr väčšiu nádobu a aby sa to nenahrievalo večnosť.
Doplnky ani veľmi nie, aj tak ich stratím.
Druhá otázka - robotický vysávač s mopom, či bez?
slnieckouž je asi pozdě, ale mám tento a dobrý
https://www.alza.cz/russell-hobbs-28370-56-steam-genie-2in1-d6931547.htm.
continuity kúpila som https://www.alza.sk/tefal-dt7130e1-access-steam-easy-d7400810.htm
a tiež mi príde ok. Ale ďakujem, do zásoby sa tip zíde!
Tak jsem dneska zjistila, že mi začíná prorezat trouba, po 6 letech
Jinak mi celou dobu úplně vyhovuje, dobře peče, snadno se nastavuje, není nijak "chytrá", což teda taky považuju za výhodu. Kdyby odešla po delší době, klidně bych ji vyměnila za co nejpodobnější model od stejné značky (electrolux), ale s tím reznutím teda nevím, jestli se nepoohlédnout jinde. Na druhou stranu tuhle značku mají snad všichni v okolí, i déle než my, a nikomu nerezne, tak možná jsme jenom měli smůlu na blbý kus? Manžel říká, že to vypadá, jako by tam něco kleplo a poškodilo povrch, ale je to v místě, kde je to velice nepravděpodobné.
Myrtila my máme taky elekrolux a reznutí jsem si nevšimla. Máme jí osm let.
Myrtilamáme zrezla Fagor tak, že ji úplně uhnilo to spodní dno. Bude to asi častější problém.
Myrtila fakt rezne? Ja leju na dno ty svoji vodu pri zaparovani chleba a mam tam jen vodni kamen...
Čtu, jenom nestíhám psát ![]()
continuity No, toto je taky na spodním dnu. A právě mě to dost překvapilo, protože ta trouba má va dnu prohlubeň na nalití vody na zapaření při pečení, asi máme stejnou nebo podobnou s 711990 , ale ten rez je v jiném místě. Tu vodu tam teda ani neleju, máme ji tu tak strašně tvrdou, že se mi to z toho dna nechce drhnout, tak ji kdyžtak dávám do malého pekáčku, takže ta trouba není nijak nadstandardně namáhaná.
Evaeva No, shodou okolností ji má i mamka, tchýně a švagrová, všechny už tak 10-15 let, a v pořádku. Budu fakt asi věřit v jeden špatný kus, ale štve mě to, no. Jednak kupovat novou, jednak shánět někoho na výměnu a zapojení.
Myrtila je to opruz ![]()
Evaeva Je, strašnej ![]()
Myrtila tak to je teda naprd!!! My mame tu nasi 9 let a menila jsem jen tesneni:(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)