Alice7 ještě dodám, že já mám sonický curaprox a je fajn. Baterka vydrží dlouo a nesnižuje se výkonnost. Má i ultrajemný kartáčky. Mínus je, že ty násady nemají všude, jako třeba philips v dmku..
Domáce spotrebiče
Ounz díky, už jsem koupila phillips, je to dárek, snad bude spokojenost.
Alice7 určitě :)
Prosim vas, jak je to s umyvanim mlynku na maso, ktery je soucasti robotu (treba Bosh Mum, Kenwood atp.)? Muze do mycky?
Bosch do myčky nedoporučuju, aby nezčernal.
jo, chytne to takovou nehezkou patinu, zflekatí to a nejde to pak už vrátit zpět
Karlicka je hlinikovej, takze jedine v ruce
kocoureksuggy RoSa 711990 Dekuju. A ostatni dily (metly, struhadla atp.) do mycky jdou?
Karlicka lze všechno, co neni z hliníku nebo nemá v sobě motorek ![]()
Struhadla by šla ale budou se tupit. Vše ostatní lze.
Takže dámy, môj bezsnurovy vysávač Philips sa porúčal. Odišla nabíjacia jednotka. A to som ho tu tak chválila. Som naštvaná a dúfam že vy kto ste si ho na moje odporúčanie kúpili nebudete sklamané. Ale vysaval super to zas áno, aj výdrž bola výborná. Takže sorry
Janulik03 A po jak dlouhé době? Já si ho koupila a myslím mám na něj po registraci prodlouženou záruku. A rozhodně se neomlouvej. Mně vyšel jako nejlepší varianta po prozkoumání konkurence na trhu.
RoSa To se na to mrknu. Je možný, že ta prodloužena je jen na motor. To tak většinou je. Ale jen 6 měsíců se mi nezdá.
Diky, diky. Ja jak musim myt neco rucne, tak se tomu radsi vyhybam :))
Mám ho tri roky , predĺženú záruku si neberiem na nič, poučena tým že odíde to na čo sa záruka nevzťahuje. Inak mne syn opraví všetko od elektriky ale toto keď otvoril tak povedal len zbohom. ![]()
Tak tiež vyberám nejaký nový, človek si zvykne na ten komfort bez šnúry. A ľahkosť v ruke
Tu kotouče stačí jen opláchnout pod tekoucí vodou. Já taky nerada myju něco v ruce ale zrovna ty kotuuče jinak nejdou. U všech značek.
A koupit jen novou nabíjecí jednotku? V origo servisu by jí měli prodávat.
kocoureksuggy to sme zvažovali, ale asi radšej kúpim nový, ktovie čo by zas odislo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)