Děkuji všem.
Domáce spotrebiče
Alice7 Používám už 15 let Oral B (už druhý) a asi dobrý. Aplikaci jsem teda nikdy nezprovoznila.
S Oral-B si syn úplně zničil zuby, probrousil si zubní sklovinu. Sedíc u televize, čistil a čistil....
To trvalo mnohem déle než jeden večer nebo ráno. Je to vidět na první pohled, hlavně na předních zubech, ty vydřené plošky mají jinou barvu. Sonickým, myslím, to nejde. Jednak tě upozorňuje a i ten pohyb kartáčku je jiný.
Candance to je ten důvod, proč o dva příspěvky píšu, že určitě sonický. Naše hygienistka si myslí,že by ty rotační kartáčky měly být zakázané. Takových jako je syn kocoureksuggy viděla už víc. A nejde s tím vůbec nic udělat.
continuityja to o tech mechanickych elektrickych vim, muz ho te mel a nechtel vymenit. Jen me napadlo, ze u sonickeho jsem to nikdy nezjistila.
Candance sklovinu si asi odres i tvrdším ručním kartáčkem, akorát to chce jistou výdrž. Ty rotační ti to zásadně usnadní. Takže já bych si umělá představit i problém se sonickym, akorát běžný člověk nemá takovou výdrž, aby to dostal až do toho stavu.
poradíte mi prosím topinkovač na 4 topinky?
máme klasiku na dvě, asi 15 let starej, jako funguje, ale.... no chci novej a když už, tak na 4. Každá ušetřená minuta mi ráno pomůže ;-)
Po dlhom zvažovaní chceme kúpiť čističku vzduchu, najlepšie so zvlhčovačom. Ak máte skúsenosť, napíšte mi, prosím, tipy. Ďakujem
Mate nekdo zkusenost se sporaky gorenje?
Máte někdo prosím tipy na nějakou vhodnou televizi pro důchodce? Našim zrovna jejich desetiletá odešla, a já se v tom vůbec nevyznám. Požadavky - dobrý zvuk a obraz, zobrazování titulků u českých pořadů ( "ti herci dnes strašně drmolí a není jim rozumět") , a DBVT-2. Úhlopříčka nepříliš obří, musí se to vlézt do nábytkové stěny. A, last but not least, nepříliš složitý ovládání, nechci zas řešit zvýšenej večerní krevní tlak kvůli rozčilování se s příliš sofistikovaným přístrojem :-)
Prosím poraďte mi kuchyňský robot pro paní 80 let. Používat ho chce pouze na hnětení, max šlehání, takže žádnou bohatou výbavu. Váha je fuk bude mít stálé místo na lince. Paní už těsto nezadělá rukou, ale pořád peče, takže tak. Děkuji
Kan také potvrzuji výše uvedené. Dostal se ke mně ten druhý z odkazu jako danajský dar, ale u nás už zůstal :-) Kynutá těsta už si bez něj neumím představit a včera vyrobil i krásné těsto na perníčky. Akorát jsem si dokoupila ještě jednu mísu.
letolet Tak to je super, že i mísa se dá dokoupit. Díky.
zas mají na spotřebiče WMF 30% slevu, do 12.12., kód 30WMF
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)