marieu ja teda zidle nezvedam a neodstrkuji. Pokud robot projede mezi nohama zidle, tak to pod stolem vycisti. Pokud ma robot luxovat pod nejakym nabytkem, zmerte podchozi vysku. Mam pravekou rombu , co pouze luxuje.
Domáce spotrebiče
Evaeva RoSa continuity Ginger děkuju za vaše příspěvky! Musím si to ještě trochu nastudovat- jestli s apkou nebo bez. Určitě tedy bez mopu, naši mají většinu podlahové plochy z dubu, vytírá se málo a ještě spešl přípravkem. No a k čínským značkám mají obecně odpor, xiaomi nehrozí. Před časem jsem tady zachytila právě mezi značkami roombu a pak tuším Electrolux? Takový ten trilobit..
marieu my máme roombu a žádnou appku nepoužívám. Prostě vezmu lux, dám ho tam, kde chci vyluxovat a zavřu dveře.
marieu taky máme Roombu. Když koupíš bez apky, je fajn virtuální zeď, tím můžeš ohraničit nebo oddělit prostor, kde se nevysává, třeba misky pro psa nebo boty v chodbě.
marieu My máme trilobit. Teda měli jsme, asi odešla baterka, asi po 5 letech.
marieu my máme roombu a žádnou appku nepoužívám. Prostě vezmu lux, dám ho tam, kde chci vyluxovat a zavřu dveře.
takhle si to nějak představuju u našich..
Evaeva vidím, že to bude chtít velký studium. Virtuální zeď, to čtu poprvé ![]()
Sweet Potatoříkala jsem si, jestli jsem trilobita nečetla u tebe. 5 let výdrž je ještě fajn! Já si před 3 lety koupila aku vysavač od Bosche a letos odešel konektor k rotačními kartáči v hlavici...
marieu ty baterky odchází i u roomby, ale dají se koupit nové.
marieu S appkou si muž zkraje hrál, pak už nikdo.
Evaevamame iroombu určitě 6-7 let a baterku má pořád původní. Ale musí být pořád v nabíječce, jinak ta baterka dost trpí. Nevypínáme ji ani kvůli dovolený.
marieujá tu virtuální zeď mám a použila jsem to párkrát. Ale my nemáme žádné psí misky, já prostě všechno uklidím, koš postavím na linku a je.
Ona se celkem vyhne, nebo si to otuka. Za ta léta se mi do nějakých kabelu zamotala párkrát.
Akorát jednou shodila lego a roztahala to po kuchyni, pár kostiček zničila.
marieu máme Roomba s apkou, ale ja ji nikdy nepouzila. Buď ji zavřu do jednoho pokoje, nebo nechám otevřené dveře na celém patře a zapnu, když jdu pryč, nebo na dyl na zahradu.
continuity máme jí pořád v nabíječce, za těch asi 7 let jsme měnili akorát kartáče. Ale mužovi rodiče jí mají asi 15 let a baterku mají asi 3. Jinak funguje pořád dobře.
Tu virtuální zeď bych využila (kdybych jí měla) buď v kuchyni, když se mi nechce uklízet i obývák (nemáme tam dveře) nebo pro oddělení chodby od předsíně (tam se valí ty boty, klacky, koloběžky, bábovky,...)
continuity Evaeva hele, a neškodí tý baterce to věčný "přebíjení"? jsem někde četla, že když je nabitá, má se odpojit... ![]()
RoSa nevím, tohle je dokovací stanice, podle mě nenabíjí, pokud je plná. Ten vysavač si tam po dokončení zajede sám.
Evaeva myslela jsem, že dokovací stanice je na dobíjení... já když je nabitej, tak ho z těch konektorů trochu poposunu... budu si muset přečíst návod zase ![]()
RoSa jo, ale nabíjí jen když svítí, si myslím. Takže bych řekla, že nabije, zhasne a zapne se zase až bude třeba. Já když ho odkopnu, tak zase najede zpět.
RoSačekám od toho nějakou inteligenci, že nebude prebijet.
Baterkam úplně stejně vadí hluboké vybití.
marieu mame trilobita, taky odesla baterka, koupili jsme novou a jezdi dal:)
marieu taky máme roombu, 14 let určitě, baterii jsme jednou kupovali novou. Virtuální zeď používáme hodně, přehradíme tím v dětském pokoji část s hračkami, kde by v něčem uvízla do pěti vteřin. Žádné aplikace, úplně jednoduchý stroj, funguje bezvadně.
nemáte prosím někdo zkušenost s lednicí, která má dvířka z materiálu obsidian? Myslím co se týká náročnosti údržby, zda jsou vidět otisky prstů apod.
příklad lednice
Díky moc
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)