Domáce spotrebiče

13. ledna 2018 14:47
Offline SunEclipse
3305 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 16:14

Malenge mám 2 roky tuhle Philco

jsem s ní spokojená, na vaření pro jednoho akorát

Offline Malenge
4590 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 19:51

SunEclipse tuhle značku neznám, podívám se, Dekuji!

Offline notna
8370 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 07:58

Karja Robotický vysavač nemám, to musel psát někdo jiný. 

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 08:38

notna Děkuji, tak to jsem ztracená:-D

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 08:45

Karja

tenhle je super a neni drahej - pokud ti nevadí, že Číňan ti bude šmírovat v obejváku

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. dubna 2023 08:50

Karja Mame uz treti. Prvni Tesla byla jeste uplne tupa..ted mame Rowenta explorer 75s. No a jako vyrazne lepsi, pres aplikaci si urcis kde vsude vysavat, kam nesmi...ale jak mame clenitx prostor, tak se stejne vzdycky zasekne pod gaucem, nemuze ven a vola o pomoc. Koberce s delsim chlupem (mame jen takovety falesne kozesinove koberecky v pracovne) musim uklizet, jinak se do nich naplete. No proste ho postim, kdyz jsem doma. Ale uklizi suprove, nenarazi do nabytku. S aplikaci jsem chvili bojovala, ale uzdobry. 

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:19

RoSa Vzhledem k tomu, že naše klíče mají pořád truhláři z vedlejší vesnice a jezdej se tam dívat, jak jsme pokročili....jakože fakt (,,no já jsem se tam stavoval cestou domů, podívat se, jak vám udělali to sklo,,).. tak mi Číňani z druhé strany světa přijdou jako úplně zanedbatelnej problém.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:23

Karja my máme stoletou roombu a jezdí tu v pohodě. Zvedám akorát židle, stačilo by je odsunout, ale na to nemáme dost místa. Jinak jsou problém tkaničky, volné kabely a tak. Naopak to puzzle na podlahu vysává skvěle.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:31

Evaeva taky máme roombu, ale dnes už bych klidně hledala něco levnějšího. 

Karja Ježíš, čínskej ne. Až tady bude vzpoura robotů, tak alespoň takových, co dodržují lidská práva.

Zcela vážně, o data nekde v čínském cloudu někomu tolik nejde, ale přes tyto zařízení lze i škodit, třeba ne přímo tobě, ale někomu jinému. 

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:40

continuity Tak uvidíme, taky právě nechci nic drahého. Sambo to vůbec nechce kupovat, takže musím předložit něco optimálního:-D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:44

continuity jo, tenkrát prakticky nic jiného nebylo. Dneska bych chtěla něco s aplikací, to jediné mi chybí. Ale třeba babička si koupila nějaký vyloženě levný a ten jezdí, dokud ho nevypneš. To by mně nenapadlo, že vůbec může být.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:45

Karja optimální by bylo předložit sambovi normální vysavač, ať to dělá on

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 09:47

Evaeva Takových optimalizací by se našlo!

Offline Candance
5587 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 11:09

continuity a jaky by sis vybrala? Mne uz se do roomby tez nechce investovat. Tenkrat jine nebyly. Nebo byly ale nic moc.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 11:32

Candance já teď přehled nemám. Dokud ta Roomba složí, meniť ji nebudu.

Ale kľudne korejce nějakého. Samsung, LG. 

Offline coralline
2218 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 15:46

Právě mi vyměnili topnou spirálu v troubě. Přestala fungovat po 4 letech. Ok, není to měsíc po záruce, ale není to mnoho teda

Offline marieu
5088 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 19:16

Můžu se připojit k robotickým vysavačům? Zvažuju, že bych ho koupila našim k vánocům. Chytrý telefon má jen máma, zvládne tu aplikaci?? A teď úplně přiblblý dotaz- jak je to s vysáváním pod stolem se židlemi?? Nebo tam, kde dočasně přibyde překážka?? Děkuju za odpovědi předem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 20:21

marieu já židle zvedám, ale stačilo by je odsunout od stolu (nemáme místo), vysavač je objede, stejně tak cokoliv, na co narazí. Máme teda robota bez apky. Já bych si teď už asi bez aplikace nepořizovala, ale u tvojí mamky se nabízí otázka, jestli pro ní ta aplikace nebude zbytečná zátěž, aby ho pak používala.

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 20:36

marieu já mám Xiaomi, funguje i bez appky a wi-fi (vyzkoušeno, chvilku byl rozbitej router), ale lepší je, když jede přes tu wifinu a pak v appce vidíš mapku, kde všude už byl + můžeš ovládat rychlost pohybu a množství vody pouštěné do mopu - to bez appky nejde, jede to jen na standard (ale taky uklidí všude, to jo)

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 21. listopadu 2023 21:55

marieujá už jsem se k těm aplikacím v čínském cloudu vyjadřovala, viz pár sprispevku výše. Radši bez něj, stejně člověk musí ten byt trochu uzpůsobit, takže to plánuje.