Malenge mám 2 roky tuhle Philco
jsem s ní spokojená, na vaření pro jednoho akorát
Malenge mám 2 roky tuhle Philco
jsem s ní spokojená, na vaření pro jednoho akorát
SunEclipse tuhle značku neznám, podívám se, Dekuji!
Karja Robotický vysavač nemám, to musel psát někdo jiný.
notna Děkuji, tak to jsem ztracená:-D
Karja Mame uz treti. Prvni Tesla byla jeste uplne tupa..ted mame Rowenta explorer 75s. No a jako vyrazne lepsi, pres aplikaci si urcis kde vsude vysavat, kam nesmi...ale jak mame clenitx prostor, tak se stejne vzdycky zasekne pod gaucem, nemuze ven a vola o pomoc. Koberce s delsim chlupem (mame jen takovety falesne kozesinove koberecky v pracovne) musim uklizet, jinak se do nich naplete. No proste ho postim, kdyz jsem doma. Ale uklizi suprove, nenarazi do nabytku. S aplikaci jsem chvili bojovala, ale uzdobry.
RoSa Vzhledem k tomu, že naše klíče mají pořád truhláři z vedlejší vesnice a jezdej se tam dívat, jak jsme pokročili....jakože fakt (,,no já jsem se tam stavoval cestou domů, podívat se, jak vám udělali to sklo,,).. tak mi Číňani z druhé strany světa přijdou jako úplně zanedbatelnej problém.
Karja my máme stoletou roombu a jezdí tu v pohodě. Zvedám akorát židle, stačilo by je odsunout, ale na to nemáme dost místa. Jinak jsou problém tkaničky, volné kabely a tak. Naopak to puzzle na podlahu vysává skvěle.
Evaeva taky máme roombu, ale dnes už bych klidně hledala něco levnějšího.
Karja Ježíš, čínskej ne. Až tady bude vzpoura robotů, tak alespoň takových, co dodržují lidská práva. ![]()
Zcela vážně, o data nekde v čínském cloudu někomu tolik nejde, ale přes tyto zařízení lze i škodit, třeba ne přímo tobě, ale někomu jinému.
continuity Tak uvidíme, taky právě nechci nic drahého. Sambo to vůbec nechce kupovat, takže musím předložit něco optimálního:-D.
continuity jo, tenkrát prakticky nic jiného nebylo. Dneska bych chtěla něco s aplikací, to jediné mi chybí. Ale třeba babička si koupila nějaký vyloženě levný a ten jezdí, dokud ho nevypneš. To by mně nenapadlo, že vůbec může být.
Karja optimální by bylo předložit sambovi normální vysavač, ať to dělá on![]()
Evaeva Takových optimalizací by se našlo!
continuity a jaky by sis vybrala? Mne uz se do roomby tez nechce investovat. Tenkrat jine nebyly. Nebo byly ale nic moc.
Candance já teď přehled nemám. Dokud ta Roomba složí, meniť ji nebudu.
Ale kľudne korejce nějakého. Samsung, LG.
Právě mi vyměnili topnou spirálu v troubě. Přestala fungovat po 4 letech. Ok, není to měsíc po záruce, ale není to mnoho teda ![]()
Můžu se připojit k robotickým vysavačům? Zvažuju, že bych ho koupila našim k vánocům. Chytrý telefon má jen máma, zvládne tu aplikaci?? A teď úplně přiblblý dotaz- jak je to s vysáváním pod stolem se židlemi?? Nebo tam, kde dočasně přibyde překážka?? Děkuju za odpovědi předem
marieu já židle zvedám, ale stačilo by je odsunout od stolu (nemáme místo), vysavač je objede, stejně tak cokoliv, na co narazí. Máme teda robota bez apky. Já bych si teď už asi bez aplikace nepořizovala, ale u tvojí mamky se nabízí otázka, jestli pro ní ta aplikace nebude zbytečná zátěž, aby ho pak používala.
marieu já mám Xiaomi, funguje i bez appky a wi-fi (vyzkoušeno, chvilku byl rozbitej router), ale lepší je, když jede přes tu wifinu a pak v appce vidíš mapku, kde všude už byl + můžeš ovládat rychlost pohybu a množství vody pouštěné do mopu - to bez appky nejde, jede to jen na standard (ale taky uklidí všude, to jo)
marieujá už jsem se k těm aplikacím v čínském cloudu vyjadřovala, viz pár sprispevku výše. Radši bez něj, stejně člověk musí ten byt trochu uzpůsobit, takže to plánuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.