Mha je to kontaktní gril nebo taky panini gril, geniální vynález ![]()
Domáce spotrebiče
Děkuji děkuji děkuji.![]()
Teď to snad v obchodě najdu a hlavně vymyslím, kam to dát v naší mini kuchyni:)
Mha A není to takový ten Panini gril? U nás to maj v kavárně, strkaj tam i něco jako Crocodille sendviče.
Asi ano, už to hledám, já to nikdy neviděla, ale o výsledcích mi tu vykládají tak dlouho, že to prostě musíme koupit![]()
To znáš, ne?
Mhakontaktní gril. Já ho nemám kde mít, máme jen toustovač. Vozí ho kámoška na akce a je to úplně jiný level.
hele hele, a máte dobrou zkušenost s nějakou značkou/modelem toho kontaktního grilu?
a nebo takhle: na co by se mělo dát bacha při výběru?
co tohle třeba? na vyzkoušení...
Mha Asi trochu ano, ale poslední roky odolávám. Darovala jsem friťák, pekárnu i odšťavňovač. Snažím se těch krámů moc nemít, zrušila jsem i mikrovlnku. Moji nejoblíbenější spotřebiče jsou kávovar a automatická vývrtka na víno, vic nepotrebuju.
RoSa mame ten Tefal co ma Lama, je super. Daj se mu vyndat desky a umejt v mycce, ale davam tam pecici papir
jen jsem omylem misto ultra compact koupila XL![]()
Asi jsem amatér, nic z toho nemám. ![]()
Kromě mikrovlnky, koupili jsme si ji asi před dvěma lety, když jsme zjistili, že oběd ohřívaný až 6x ztrácí na parametrech:)
Je povrch z teflonu?
Mha asi jo
Mha taky máme Tefal, vždycky dáme plochy a misku do myčky, je super na tousty, maso, zeleninu, muž třeba rád grilované žampióny...
ještě k těm kombinovaným toustovačům/vaflovačům, takový to 3v1, 4v1 a tak...:
s jakou značkou máte dobrou zkušenost?
kdysi se to tady probíralo, že některejm to dlouho trvá, měřilo se za jak dlouho máte udělanou vafli
RoSa tefal s vymennejma plotynkama, doporucovala ho tu jednou continuity a spokojenost
RoSa ja mám Etu.
RoSa jj, jsem s ním spokojená.
Mha mame nekolik let tefal, asi tenhle, mozna starsi typ. https://m.alza.cz/tefal-optigrill-gc712d34-d4493653.htm
A jako je fajn, ale je to neskladne, na lince to nesnesu. Takze pocitej ze musis mit nekde idealne hned pod linkou misto. Funkcne tomu neni co vytknout, ale my to mame hlavne na tossty nebo treba na rybu apod. To dela manzel.
dík! matce se totiž rozbila ta uchytávací klapka na rukojeti a musí to držet rukou, tak že bych jí koupila novej...
koukala jsem na tu ETA Sorento, ta má 900W, na rozdíl od toho Tefalu (700W)... ale zas ten Tefal má knoflík on/off, což většinou ty sendvičovače nemaj...
ale je to přístroj za pakatel, tak to asi nebudu prožívat, jen abych nekoupila nějakej krám, no...
RoSa ETA Sorento máme a nedoporučuji ho. Strašně dlouho se nahřívá, vafle tam trvají 7 min. Vozím ho sebou na jednu akci s dětma, kde se dělají vafle a můj stroj je nejpomalejší. Kamarádky mají levnější nějaké no-name nebo z Lidlu a pečou rychleji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)