kocoureksuggy jo ták, nabíjecí jednotka, tam se bude vztahovat klasická plná záruka asi.... já myslela, že baterie - ta odešla mně, právě jsem objednala novou, nechce se mi zasírat planetu elektroodpadem
Domáce spotrebiče
Karlicka vse ostatni davam, ale teda struhadla mam ztupeny hodne:(
Pak by odešla baterie ![]()
Já už jí měnila 2x ale pravda, mám ho už nejméně 10 let
711990 a prosim te, ty mas nejakou tu vyssi radu Mum, vid? To je ta s integrovanou vahou? Jsi popr. s vážením spokojena?
Karlicka bohuzel, mam predchozi model, MumXL, uz asi 9 let.
Holky, jakej ten robotickej vysavač?!
Na chlupy a obojí povrch, to jest aby dokázal z podlahy přeskočit na nízkej kobereček... přeject kabel případně... a hlavně ne aby se mi rozpad do půl roku!!
(ani nepotřebuju nic na dálku řízenýho nebo ovládanýho silou myšlenky, na to mě moc neužije!)
barbucha mame na doporuceni Sweet PotatoElectrolux Čendu. Ma appku, jde poustet z mobilu kdyz nejsi doma a muzes si rozdelit v aplikaci mapu na jednotlivy zony. Po roce a pul pouzivani ho hodnotim velice kladne, ale nemame koberce, takze tam nevim...
barbucha my máme starou Roombu a nestěžuju si. Na koberec vyjede, vlasy z něho smete, kabel přejede, ale nesmí být volný, to by se zamotala. Ségra teď zdědila vysavač po babičce a ten se sám nevypne, jezdí, dokud je nabitý nebo ho nevypneš. To mi přijde blbé, pouštíme ho, když jdeme ven. Ten náš se vypne, když uklidí celý pokoj.
Ale já nechci ovládání přes mobil! Mi stačí vobyčejnej čudlik! ![]()
Dík za tip, to zas jo... ale úplně nejvíc nejradši bych slyšela, že to má někdo už víc jak dva roky - to jest že to přežilo konec záruky! ![]()
barbucha iRobot Roomba. Máme ho už skoro deset let, asi před třemi lety jsme vyměnili baterii.
barbucha no ale z appky ho pustis kdyz nejses doma a jeste ti nahlasi ze vysal!:D
barbucha primlouvam se za čudlík. Apka většinou ovládá lux přes nejaky čínský cloud, kam si posílají data. Děkuji, neprosím.
Takže mám robot, který by uměl i apku a pouštím ho tlačítkem.
Navíc nevím jak u vás, ale v naší domácnosti je vhodné udělat pár činnosti před tím než ho pustíme, takže se to stejně musí plánovat.
barbucha Máme asi 4? Možná i víc. Appku nepoužívame
barbucha my tu Roombu máme pět let, tcháni i švagrová ještě déle, tcháni možná i deset. Máme teda různé typy. My kupovali baterku asi jednou, ostatní vícekrát.
barbucha mame roombu asi 12 let. Menili jsme asi 2x baterii, jednou zametaci valecek. Zapinam ho slapnutim na cudlik. Pri vyberu si over, ze vybrany model projede mezi nohama zidli a pod gaucem nebo pod nabytkem.
barbucha dobrá vychytávka je taky virtuální zeď (možná to umí i ta apka). Vymezíš tím prostor, který uklízet nemá, třeba okolo psích misek nebo bot.
Díky všem, vypadá to teda na roombu! Prolezu nabídku a uvidim.
Já ty čínský fíčury taky nemusim. I se snažim vyhejbat veskrze čínskýmu původu (ačkoliv se tam stejně montuje všecko), nechci doma žádný xiaomi a podobnej verk. Pokud se tomu lze vyhnout...
barbucha My měli Roombu skoro deset let, pak jsme usoudili, že už jezdí zmateně a vyměnili ji za nějaký Roborock, který máme druhým rokem. Ten druhý vysavač je teda vyšší, ale nám se pod postel i pod gauč vejde, tak si nestěžujeme (ale narozdíl od Roomby nemá držátko, tak se hůř přenáší).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)