Domáce spotrebiče

13. ledna 2018 14:47
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. února 2020 20:55

Antje ano,dalsi minus...je tezky.

Offline Zu
2692 příspěvků moje polička 26. února 2020 08:01

Myrtila koukám, že ten umí i vytírat, že? musí se před vytíráním měnit nádobka nebo to jde udělat tak, že zapnu vysavač, odejdu a ten vysaje a potom i vytře sám?

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 26. února 2020 11:00

milacka Zarinya já ten napařovač používám na vyrovnání pomačkaných věcí z tašky nebo ze skříně, nečekám, že mi to vyžehlí vypranou bavlněnou nebo lněnou košili. Pro ten účel jsem to kupovala a tím pádem splnil to, co jsem čekala a tudíž jsem spokojená. 

Offline Mrakoplas
9876 příspěvků moje polička 26. února 2020 11:25

Zu on zaroven vysava a vytiera. Nádobka je vyndavacia ale moze tam byt v podstate stale. V mobile sa da aj vybrat rezim ci chces len umyvat alebo aj vysavat. Edit.resp.ked je nadobka vytiahnuta, tak automaticky len vysava.

Umyva ako tu uz bolo spomenute len jemny prach, skrvny nechava ale mne to stačí, som s nim spokojna, hlavne je ovela rýchlejší ako roomba (ale mali sme starsi model, novsie su sa tom mozno lepsie).

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. února 2020 11:31

Kokoska ja si to koupila na dovolenou,na vytazene veci z kufru dobry,ale jezdim na mesic a tak potrebuju preprat....no a myslela jsem,ze to pujde i tak dobre,ale nejde no.Necekala sem,ze tim budu "zehlit"doma tri pracky.....presto to neni co jsem ocekavala.

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 26. února 2020 11:54

Zarinya Kokoska Nakoniec som sa rozhodla pre lacnejšiu verziu, váha 1,1 kg,  keď kúpim a vyskúšam, podám hlásenie. Dík za názory.

Offline Myrtila
4517 příspěvků moje polička 26. února 2020 16:27

Zu Jsem rada, ze na vytírání odpověděla Mrakoplas, my ho používáme jenom na vysavani. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. února 2020 19:47

milackatak jsem zvedava co tomu reknes.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. února 2020 08:17

Myrtila Mrakoplas Ďakujem, ani som nevedela, že dokáže i umývať.

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 29. února 2020 17:19

Jaké máte zkušenosti s kontaktním grilem?

Offline kocoureksuggy
1300 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:03

dynda 

Mám ho už spoustu let ale moc ho nevyužívám. Nejvíc mi z něj chutná grilovaná cuketa, manželovi pak grilovaná klobása a zapékané mističky. Znovu už bych si jej nepořídila.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. března 2020 07:16

dynda Mam Optigrill od Tefal a som spokojna. Spravím na nom, hriabky, toasty, maso, zeleninu. Dajú sa k nemu kúpiť rôzne nasady, napriklad na wafle alebo zapekaciu misu. Snimanie nahriatia a prepečenia funguje výborne.

Offline 999
18864 příspěvků moje polička 01. března 2020 08:28

Kdyby někdo využil úplně novou elektrickou pánev dolimano (třeba na chatu), tak mu ji věnuju. Jen si pro ni musí přijet, nikam ji neposílám :-).

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 01. března 2020 13:56

viktorka_od splavuprosím Tě, pochopila jsem dobře, že máš tyčový Dyson? Mohla bych poprosit o Tvoje zkušenosti? Hlavně pokud jde o výdrž baterie, výkon, nutnost držet pořád stlačený vypínač (na to jsem narazila kdesi v recenzi), jestli se dostaneš pod pistel/gauč a tak... Jo a který typ? (V9, 10, 11) 

Zvažuju, že vych náš starý vysavač dala nájemníkům místo rozbitého a nahradila tento. Máme de facto všude parkety (v kuchyni vinyl) a všeho všudy čtyři kusové koberce. A dvě kočky... Strašně mě proudí furt ta sebou vláčet ty šňůry, přepojovat zasuvky a tak...

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 01. března 2020 15:02

paktofonika Máme vysavač neato tu vyšší řadu a uklízí systematicky. V době kdy jsme ho kupovali, tak chaotik roomba uklízel stejnou plochu mnohem delší dobu. Teď už prý je i roomba systematická.

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 01. března 2020 16:07

Camp_L ano mám, je to ten nejlevnější - v8   jsem s ním fakt hrozně spokojená. nic se držet nemusí, je tam přepínač na slabší a silnější výkon, který drží sám. příslušenství je bohaté a ta rotační hubice se dá v pohodě vytočit a zastrčit pod postel apod. sací výkon super, na pohovky od chlupů, matrace - fakt bezvadný. výdrž baterie je ale slabší, na celý byt to moc nevidím, určitě ne naráz. nemáme ho jako jediný, ale právě doplněk k roombě. jestli ty koberce nemáte s vysokým chlupem, tak roombu můžu též doporučit. klasický vysavač už asi pět let neopustil schovku v garážovém regálu:P

48190 příspěvků moje polička 01. března 2020 16:10

jo ještě jsem tu před časem konzultovala myčku - takže miele xxl týden doma a je výborná, vešla se akorát a místa je cca jako v myčce se šuflíkem na příbory bez šuflíku, jenže tahle má i ten šuflík:-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. března 2020 16:12

viktorka_od splavu Takže je väčšia len o ten šuflík?

Edit: tak uz som našla,  ze rozdiel je iba 4cm na výšku.

48190 příspěvků moje polička 01. března 2020 16:22

paktofonika ano je vyšší. no vzhledem k tomu, že náhradní jsme měli s tím košíkem, kterýmu už jsem odvykla a pěkně mě štval jak zabíral místo, tak jsem spokojená jak želva:P

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. března 2020 16:24

viktorka_od splavu No tak košík je hrozná vec.Našťastie po 2 rokoch útrap budem mať znovu šuflík :D