Zina no ale hodit tam tu lžíci stejně musis, tak proč ji nehodit rovnou k jinejm lzicim
Domáce spotrebiče
Zu Šufle po cesku ovsem samozrejme neni, boze chraň!
Potrefenáhusa éééé, nevím, třeba že se zalžícujou do sebe a blbě se umyjou... ale to už vyloženě vařím z vody! Ale skvělý téma každopádně :-D
tak se priznavam, ze jsem taky nepochopila, ze to mam tridit uz do toho kosiku v mycce, takze jsem to tam davala hala bala a ani jsem nepochopil, ze si mam cely ten kosik vyndat pote umyti k uklizeni
a ted v nove to tridim pri vyndavani ze supliku, ze vezmu najednou rovnou jen noze a pak jen vidlicky...
Mutziputzi já mám myčku s tím košíkem, u nás je to v suchu ![]()
baltik Holt nejses lina jako já ![]()
Zu košík je v pohodě, to se smí řikat bez ztráty IQ![]()
Potrefenáhusa Tyjo, to mne nikdy nenapadlo, třídit. Naopak jsem to někdy strkala schválně rozházeně, protože lžíce měly někdy sklon se přitulit a uprostřed neumýt.
Potrefenáhusa to je od tebe hezke, ale bojim se, ze to nebude ten duvod ![]()
Zina Zalžícujou, to je to slovo, co mi chybělo!![]()
Sweet Potato no je to celkově nosná debata, koho by to kdy napadlo, že nám dá vynález internetu takové možnosti :-D
Potrefenáhusa jenze do suflete to pokladam/hazu i vytahuju za strenky, kdezto do kosiku musim a) chytit tu spinavou cast abych to tam dala spinavym nahoru, nastrkany "po hlave" se to neumyje, to davam jen ostre noze; b) pri vytahovani cistych chytam za tu cast co se dava do pusy. ble
Sweet Potato Zina do košíku jsem to schválně dávala od sebe. Právě kvůli tomu ( ne)umytí.
Teď mám to sypké nebo co, hodně jsem to chtěla, ale dere mě, že lzice mají tendenci se v tom převracet a drží se v nich voda. Taky mi těch pár cm dost chybi na výšku.
viktorka_od splavu Tak doma mi to ble nijak nepřijde. To se asi neuhlídá.
Ale když jsem tu před rokem a něco řešila výběr myčky, někdo mi tu psal, že šuflik (taky jsem o něj nestála) blbej a urval ho a dal si tam košík z předchozí. Byla bych přísahala, žes to byla ty.![]()
viktorka_od splavu To mě netrápí, spis mě zaujalo, ze dáváte s paktofonika do mycky ostrý noze, mne vzdycky přišlo, ze se tím dost ničej a tupěj
Potrefenáhusa Nemají se tam dávat. Ale stejně tam čas od času skončej.
Sweet Potato neto fakt nebyla:-) muz po nem moc touzil, a vyskladava to tam podle druhu, velikosti barvy lesku a cojavimco jeste:-)) me tim trochu prudi, ale kosiku uz jsem fakt za tech 5 let odvykla
Potrefenáhusa ja davam do mycky (pracky, susicky..) vsechno. kdyz je neco novy tak to chvili "setrim", ale pak me to prestane bavit. co nevydrzi nema u nas misto:-)
viktorka_od splavu Tak to pardon.
U nás je teda šuflik předmětem lehkého mrzení - muž je tam klade zleva a já zprava!![]()
Zina Ale to rozdělování mi přišlo super prave, v tom kosiku je to hrozne snadný, jen člověk hodí lžíci tam, kde už lžíce jsou atd.a pak to cely vezme a dá to to patřičnýho kasliku v supleti, prave pro lenochy úplně ideální!!!!!!
ted z toho šuplíku to musím třídit!
Ked triediš do košíku tak trieď i do šuflíku, po umytí zhrabneš a hotovo. Noze davam bežne i keď sambo umýva ručne. Ja ale nemám myčku na to, aby som umývala ručne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)