rozarka záleží jestli vaří nějaký vemeno nebo šikovní lidi:D známým takhle "někdo" uštípnul varnou desku když si položil krájecí prkýnko okrajem na tu hranu a pořádně zabral... ![]()
Domáce spotrebiče
viktorka_od splavu Děti vaří rády. Ale já si taky jednou křápla sklokeramickou desku, uklouzla mi z ruky malá skleněná kořenka a bylo.
viktorka_od splavu ono je to raz dva. Sikovnost ci nesikovnost bych do toho netahala. ![]()
Sweet Potato Zarinya no tak ale teď je mi jasný co jsem na sebe přivolala![]()
prosííím radu: má tu niekto parnú žehličku? Ja som chcela kúpit k parnému čističu Karcher, ale našla som len toto: http://www.karcher-inte.cz/prislusenstvi-karcher-pro-stroje-do-domacnosti-parni-cistice-parni-zehlicky/
a to je normálne žehlička!! Dúfala som v niečo, ako vidno v obchodoch, že sa len takou trubicou prejde po šatoch a je to :D. Existuje niečo také, prípadne pod akým názvom to nájdem?
olivieraa Máš na mysli steamer???
paktofonika ano!!! :)) dakujem, idem googlit. To bude doma pristrojov, ach.
paktofonika čo to urobí s pánskou košeľou?
Hlasim,ze susicka funguje.Pri prvej navsteve servisak nieco urobil,susicka ficala,ale i tak skonstatoval,ze radsej objedna a vymeni vyhrevnu jednotku.Vcera vymenil a vsetko super ![]()
slniecko Vôbec netuším. :D
slniecko Myslim si,ze sa to pouziva v obchodoch na vyrovnanie poskladaneho oblecenia,vysledok i pri koseliach by mal byt rovnaky.
pecka vzhľadom na to, že oblečenie si manžel v 90% prípadoch kupuje sám, vôbec netuším, ako vyzerá obleková košeľa natiahnutá na figuríne....a rozmýšľam, že si ani nespomínam, že by som to v "jeho" obchodoch niekedy videla
....musím sa ísť niekedy cielene kuknúť.
Myslím, že na figuríně ne. Žehlí to na ramínku - nebo na tom "dřevěném" sluhovi.
Tak jsem se z fáze robovysavač ano/ne dopracovala do fáze ano, ale nevím který. Koberce nemáme, jen lino a dlažbu (plus prkna, na ty nevím, jestli ho budu pouštět) a primárně mi jde o jednu velkou místnost o asi 60 metrech, v který nás generujou binec ještě dva psi. Máte někdo nějaká doporučení?
A vlastně ještě dva doplňující dotazy - kabely na zemi (počítač, televize) asi vadí? A co schodiště, předpokládám, že robot má nějaký senzor, nepodjede pod zábradlím a nesletí ze schodů?
Zina DO kabelů se pravděpodobně zaplete, jestli máte možnost přidělat je ke stěně nebo k nábytku, tak je to nejlepší řešení, protože ho nebudete muset vymotávat :) Na schody by měl mít senzor, ale nemám to vyzkoušené.
Jinak, já bych dopporučila Roombu, mám ji už osm let a stále vysává k všeobecné spokojenosti.
Zina taky roomba, kabely. usi byt pripevnene, schody nicemu nevadi, nespadne. hodne pouzivam majaky - ne kazdy model je ma. mrkni na stranky roomby, tam ny sis mela vybrat, nebo jeste lip zajit do prodejny kde se da i zkusit a vypujcit
Zina S námi bydlí Electrolux. Ze schodů nepadá, do nábytku netluče, kabely mu dávám z cesty, s těmi by si neporadil. S mužem si telefonují, tak jsem trochu nervózní![]()

A začal mne zajímat ten parní mop. Na tu naši hrbolatou dlažbu (viz foto)by mohl být užitečný. Kdo ho má?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)