stes
to fakt neni vtipny
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Jsou krasni, stastni, zdravi. Jmeno je v pohode. Jeste nekdo neco?![]()
711990 neni.. Vtip z toho dela nekdo jinej mrk mrk.. Tam okrikuj kdyz uz teda musis
stes Si za tim aspoň stuj ne?![]()
Luna Bílí!
Jestli Vy to tady neberete tak, jak by se nemelo
Kazda babicka je preci rada, kdyz je pravnouce podobne na vnuka, vnucku...
tomu nerozumim, tak ty narozdíl od odstatních neposoudíš jestli je dítě hezký, ale přesně víš, že se podobá víc princi Harrymu a že z toho má Královna Alžběta radost?
Typicke, stes tady jede nablble hnusy, ale ostatni jsou inkvizice. Jeste pojdme svobodu slova a samozvane moderatorky.
Ounz tomu se rika varit z vody :D
jinx přesně!
jinx vydrz! To prijde, jeste je brzo:)
proboha![]()
to je proste neuveritelny co nekdo dokaze napsat,myslet si...hnus fialovej.
Ounz hlavne na fotce mimina neni videt skoro nic, jen to, ze ma typicky miminkovsky nos.
Friga no..prostě miminko
Mne Meghan na te fotce prijde moc hezka a libi se mi ty prirozenejsi rozpusetene vlasy.
Ounz hlavne ja mam tmavsiho otce a jako dite jsem si par poznamek vyslechla. Neni mi prijemne, kdyz nekdo nejak komentuje, ze je jako mnohem lepsi byt co nejsvetlejsi.
Friga chacha, já sem taky byla (a sem) tmavší a tmavovlasá..taky sem si jako dítě vyslechla. Mam to stejně jako ty.
Ounz ja mam plet svetlou, oci tmave sede, ale vlasy mam tmave a kudrnate. Tata je dost snedy, snadno se opali do hneda. Kdyz jsme bydleli v Kahire, mistni se ho bezne ptali na cestu, protoze je vubec nenapadlo, ze by nebyl Egyptan :)
Friga to je dobrý :)
Friga
Od manžela (mix německo-rusínských genů) si v Řecku na trajektu skandinávští turisté chtěli objednávat pití.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)