milacka ne, mě nic neškádlilo a jsem si jistá žes nemohla vědět co napíšu, na mě tohle "vím víc než si myslíš" moc neplatí, podtext jsem samozřejmě zaznamenala, ale to je vše![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Mutziputzi ja mám tvrdú palicu ako ty, nebola by som si na tvojom mieste taká istá, psychológia ma odjakživa fascinuje.
milacka aha, tak to jsem si už jistá úplně
Mutziputzi dobre robíš, buď sama sebou. Nie je nad vlastné 100% presvedčenie.
Friga chacha, já sem taky byla (a sem) tmavší a tmavovlasá..taky sem si jako dítě vyslechla. Mam to stejně jako ty.
tak driv bylo asi obecne prijatelnejsi placat blbosti- kdyz moji maminku prisel po cisari proplesknout z narkozy jeji porodnik, tak ji bodre zahlasil, jestli tatinek neni cikan, ze je to dite (ja) nejaky cerny. Moji mame to neprislo nijak rasisticky, ale proste jen pitomy.
Garfie ano, ked som ju videla odchadzat pomyslela som si au au, asi to nemala lahke..presne sa mi ten pocit po porode vybavil. A vyzerali tak stastne a dojato![]()
Gatita Jak v Mostě - On neni rasista, on je jenom debil![]()
Gatita no, vono dřív taky bylo ‘přijatelný’ leccos, co už se dneska nedělá..
taky je pěkně blbý používat jako urážku věci jako ‘cikna’ ‘tlustoprd’ ‘brejloun’ atd..
Mutziputzi nepochybovala som o tom, že si to myslíš. A nie je na takéto fotky už pristará
?
No to teda neni, páč je pořád krásná a sexy! A pravděpodobně bude i v osmdesáti...
(výjimečně se teda Mutziputzi zastávám a už předem se bojim, kdy toho budu litovat
)
Garfie přesně, bylo to dojemný, nepochopim ty jedovatý sliny tady
Jo, a už je to tady ![]()
Hele zas na druhou stranu - který čerstvý rodičové s mini-miminem nejsou dojemný? Dyk to by museli bejt úplný netvoři ![]()
barbucha No dyk, já nevim co furt hledáte, k vaší smůle nevidíme jestli má plachťáky, arfo, nebo zrzavý vlas, tak aspoň domyslíme, že si Alžběta asi vodfrkla a kejvla na Archieho...cejtíme vobě, že je to takňák přiblblý a low level ne?
Ja se priznam, ze ja tu poznamku od @stes nepochopila spatne, nez jste ji rozvedly:-D. Taky jsem si jsem si myslela, ze kralovna je hotova ze je to celej Harry a jeste Harrison.
Na tmavy dite se mne ptali vsichni, ale normalne teda, ptali se, jaky je tatinek narodnosti, nebo zda je Cech, mne to nevadilo, dcera byla fakt cerna, taky ji dodnes prezdivame Nyguen podle jejiho lekare, kteremu byla strasne podobna. Ja na ni rano uplne nevericne zirala, zodpovidala furt ty narodnostni otazky a pak prisel ten lekar, kterej byl uplne skvelej, pochoval si ji, meli uplne stejne vlasy a vsechno a ja si rikala, no takhle uz to dava smysl:-D.
Garfie Jo, ja si cetla ten clanek a u jejiho liceni, ze je stastna, ze to byly dva vyjimecne dny, jsem si predstavila, jak za tri mesice pise do mistniho tehotenskyho vlakna, jak ji z toho uz klepne:-D. Ale ten vyplasenej vyraz ma, je to hezky:-D.
Karja Už jsem to tu asi psala, mladší se narodila černooká, s mongolskou skvrnou přes celá záda, navíc tmavá ještě od žloutenky, na pokoji s námi ležel spořádaně miminkovsky modrooký chlapeček, maminka černoška. Kde kdo špekuloval, jestli nám je neprohodili.
Sweet Potato No vedle me byla Armenka s modrookou holcickou a taky probehla nejaka septanda uklizecek:-D. Ze se tomu vsichni tak divej, kdyz je to nakonec tak bezny!
Karja
Ty máš dítě po svým doktorovi? Moje dítě zase bylo po narození celá první žena mého muže, to se tak prostě někdy přihodí, že jo!!
A teda, já tu poznámku taky nepochopila špatně. Než jsem četla reakce, vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo být myšleno nějak rasisticky. Prostě mi přijde, že takhle lidi primárně neuvažují (nebo aspoň okolo mě ne).
Myslím, že královně je jméno v podstatě ukradený, určitě by ji potěšilo nějaké jméno po předcích, ale asi není tak panovačná, aby vnukovi a jeho ženě mluvila do výběru, prostě je to "schválení" jen tradice a formalita.
Co to meleš? Já nic nehledám, jsem jen zvědavá, dyk řikám dávno že chci vidět ty vlasy, tak mě zabte!
Teda hlavně kvůli tomu, že se vždycky říkalo že zrzavá barva přebije všecko (jakože u debat vo dědičnosti), tak jestli to platí, no. Ale i kdybych to chtěla vědět, protože jsem si na to vsadila, nebo protože nesnášim/miluju zrzouny... nebo že si chci jeho fotku pověsit nad postel a nevim, jestli mi půjde k povlečení... tak s vodpuštěním co je komu do toho.
Na plachťáky kašlu, ty se daj přišít ![]()
barbucha Jako zvědavej může bejt kdo chce, na tom nic neni, ale jak si vysvětlit, že byla Alžběta v návalu radosti, že je kluk po tátovi? Necejtíme v podobnym vyjádření v jejich případě něco co nechceme? Já teda bohužel jo.
Garfie Jo, presne tak jsem to chtela vyjadrit ,,ze v mem svete takhle lidi primarne neuvazuji,, tak jsem to vubec nepochopila;-).
I kdyz na druhou stranu, kdyz me dcera zlobi a ja ji rikam ,,no ty ses fakt nygun,, tak nevim no:-D.
Stejně nemohla poznat po kom je, v tý čepici
Ale tak třeba je Harry její oblíbenej vnuk, co my víme.
Ale je to těžký, když ty vidíš i za roh ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)