VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline Tulipe
2471 příspěvků moje polička 12. května 2019 10:04

barbucha Císařovy nové saty...  Kdo to neadoruje, je přízemní maloměšťák 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. května 2019 10:13

Tulipe proč?

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 12. května 2019 10:52
Reakce na Mutziputzi:

Tulipe proč?

​Protoč!

Hele tam mám problém s tím, že na nějakou vodvázanou nedbalost je to prostě málo vodvázaný

Stejně jak s Tančícím domem (pro příklad, jak to myslím), kterýmu vyčítám totéž, t.j. ještě málo bizarnosti - měli se víc opřít ještě třeba do barev a tak. Nemusí to bejt vysloveně hned Hundertwasser... ale mně se odjakživa zdá, že začli dobře (těma tvarama), ale pak se lekli a zůstali radši u nenápadný šedý barvy, aby nepobouřili zas tak moc.

To samý outfit VB. Jako každej pes jiná ves cajk... ale pak sladí aspoň vzor na košili s kozačkama... vršek i spodek oba k tělu... nevim, ale aby to byl zajímavej outfit, chtělo by to ještě něco navíc.

Offline 999
18864 příspěvků moje polička 12. května 2019 11:00

barbucha Tančící dům měl být barevný, ale nepovolili to. Takže je to kompromis, ale mně se i tak líbí :-).

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 12. května 2019 11:06

999 

To mně taky, ale ta šedivá mě mrzí... mohlo bejt líp! (v okolí ty starý činžáky jsou taky barevný přece)

Offline Fiction
1544 příspěvků moje polička 12. května 2019 17:24
Reakce na Mutziputzi:

Tulipe proč?

​Tak viz Andersen, asi to není potřeba vysvětlovat.

20970 příspěvků moje polička 12. května 2019 17:39

Fiction sis co??

Offline Samantha
2889 příspěvků moje polička 13. května 2019 13:33

barbucha To si vždycky říkám, když jedu okolo tančícího domu. Ty okna si o ty barvy přímo říkaj!

Offline Sofi
příspěvků moje polička 15. května 2019 10:59

Smutná událost, ale tak si představuju, že by měl dorazit  muž na pohřeb...

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 15. května 2019 11:10

Sofi dokonaly. musim rict, ze my se nedavno ucastnili v lokalite kde se pohybuje Jiná Realita a cekali jsme s muzem ze tam se stale tradice drzi-no byla jsem prekvapena... barevna trika, bundy, rifle.. treba u nas chodi v cernem jen rodina, vubec se to nedrzi, takze se prizpusobuju a kaslu treba na puncochy... ale ze budem v tomto overdressed na zlinsku by me nenapadlo

Offline Catherinne
10528 příspěvků moje polička 15. května 2019 11:15

viktorka_od splavu to snad není o tradici ale o slušnosti, úctě a pietě. Bohužel někteří lidé už se dnes neumí adekvátně ustrojit ani na ten pohřeb. 

Offline Sofi
příspěvků moje polička 15. května 2019 11:18

viktorka_od splavu Mě by třeba ani nenapadlo přijít na pohřeb v jiné než černé barvě. A bylo by mi úplně jedno, že budu třeba silně "overdressed"....

20970 příspěvků moje polička 15. května 2019 11:23

viktorka_od splavu v černym jenom rodina? to slyšim poprvý

48190 příspěvků moje polička 15. května 2019 11:44

Mutziputzi neze bych ti to prala ale kdyby ses chtela v mistni centralce ucastnit funusu, doporucuju “slusny” odev typu nejakeho tmaveho kancelarskeho osaceni. ale ze by vsichni prisli jako  na foto shora to ani nahodou. ja teda chodim bezne tak, ze se me v praci ptaji (no ted uz si zvykli) jestli jdu na pohreb, takze mi to zadny potize necini, muj muz taky vi co se patri, ale jinak... 

48190 příspěvků moje polička 15. května 2019 11:46

Sofi jo, ale treba bych si vzala kalhoty nebo v teple vynechala puncochy. to mi porad pripada ok.. ovsem pan v cervene kosili mi vyrazil dech.. a to mel “aspon” kosili..

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 15. května 2019 12:29

Sofi 

Jo, tomu říkám slušně se oblíknout

Většina lidí to buď neumí, nebo na to kašle... nechápu, když nemaj adekvátní hadry (který se jim třeba nechce na zřídkavou příležitost pořizovat), že radši nezůstanou doma!

Offline andulka01
12199 příspěvků moje polička 15. května 2019 13:13

Sofi Ach... moc mu to sluší. 

Mě by teda nenapadlo si nevzít černou na pohřeb obecně, i kdyby to byl vzdálený známý. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. května 2019 14:16

viktorka_od splavu mne se zda trapny vynechat i puncochy,teda.Taky sem byla v horku na pohrbu a fakt ty dve/tri hodiny vydrzela,pak jsme meli sraz se znamyma v restauraci(uz ne kvuli pohrbu)a v aute sem je sundala a prezula do sandalu....

Offline Luna
10837 příspěvků moje polička 15. května 2019 14:27

viktorka_od splavu Ja jsem teda absolvovala i pohreb, kde si vyslovne NEPRALI, abychom dosli v cerne. Jinak jdu v cernym automaticky, nechapu v cem jinym...

Offline Mohučanka
7112 příspěvků moje polička 15. května 2019 14:32

Luna taky nechápu, v čem jiném, než v černém, pokud pozůstalí nestanoví jinak. Ale lidi jsou různí - byla jsem na pohřbu vysokoškolského pedagoga a jedna z jeho studentek obřad absolvovala v červeném kulichu...Tak i kdybych jinej neměla, tak si ho včas nacpu do tašky nebo do kapsy nebo nechám doma