barbucha A jako zrzavejm se lidi zas smejou (i kdyz nevim jak v UK, tam asi ne), tak si treba naopak rekla uff, jeste ze je cernej. Jako to clovek nevi!!!:-D
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Tak jsem si to na základě diskuse vygooglila, Archie je zdrobnělina Archibalda, tj. odvážný, pravý. Hezké jméno, mě nepopuzuje. Na Megan se mi líbí, že se úplně nevzdává svého amerického já, dokáže to nenápadně vpašovat kamkoli, ať se týče oblékání, svatby, výběru jména potomkovi. A jsou krásný pár, jde vidět jak moc se milují ![]()
Mutziputzi no lebo kazdy chce aby bolo dieta po nom/jeho casti rodiny!
Okrem mna teda, nechcem aby vyzeralo chuda dieta ako ja
Ale fakt poznam dosť ľudí, ktori su vyslovene nešťastní z toho, ze sa dieta na nich vobec nepodoba ale je podobne druhemu rodičovi.
barbucha Jako zvědavej může bejt kdo chce, na tom nic neni, ale jak si vysvětlit, že byla Alžběta v návalu radosti, že je kluk po tátovi? Necejtíme v podobnym vyjádření v jejich případě něco co nechceme? Já teda bohužel jo.
jestli ty nebudes produkt preliberalizace! (Priznavam, ze tyhle nazory me dost desi, ta schopnost minout pointu je neskutecna)

barbucha A jako zrzavejm se lidi zas smejou (i kdyz nevim jak v UK, tam asi ne)
Že ne? Na to si tuším stěžovala už Diana, když si Charles po spatření druhorozeného povzdechnul - zase kluk, a eště zrzavej... ![]()
Myslim že lidi jsou všude stejný ![]()
Mrakoplas To mi povidej:-D. Cele dospivani mi mama rikala, ze vypadam jako koza! Tenhle look svym detem nepreju:-D
Karja cetla jsem pred mnoha lety, ze se zrzavej smejou i v UK. Byla nejaka kauza s reklamou, kde bylo receno, ze Santa nosi darky dokonce i zrzavym detem. A myslim, ze narazky na vysmivani se zrzkum byly hodne i v Harry Potterovi.
barbucha Vid, jsem myslela, ze je zrzku v UK vic, tak tam lidi nejsou zli;-).
Karja koza
dufam, ze si kontrovala "po mamicke"![]()
Moja mama si nastastie nic take nedovolila, som totiz do jej casti rodiny, strielala by do vlastnych radov ![]()
jinx I zde pan Baker mě zklamal, když už to jednou vypustí, má si za tim aspoň stát a ne se vy/omlouvat jako trdlo![]()
Mrakoplas To mi povidej:-D. Cele dospivani mi mama rikala, ze vypadam jako koza! Tenhle look svym detem nepreju:-D
koukáš na to z dost špatnýho úhlu pohledu..
Karja No, možná právě i víc, že zrzavá je spojená s Ury a tak.
Isca Pardon, I tam mělo být.
Sweet Potato Jo ták, díky, říkala jsem si že nějaký mytologický bytosti, který neznám![]()
Isca No ale ty by byly! Úplně je vidím.
Isca Uru jsou Indiáni žijící na Titicaca, právě jsem to vygůglila, nechtěla jsem se tu ptát ![]()
OliveOyl A jó vlastně. A kousek dál v Peru teče Urubamba.
Sweet Potato boze ja som dement, asi minutu tu rozmyslam, ze kto su Ury a kto Uri (ved I tam malo byt) nez mi doslo, se to I bolo myslene na začiatku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)