My se toho trapnýho šejdířství snad nikdy nezbavíme ![]()
Omfg
Sofi jsem to právě četla v Lidovkách, marně přemejšlim který to můžou bejt...Asian Temple, Sasazu - pochybuju
Mutziputzi nebo Buddha-Bar? taky mi to vrtá hlavou...
spíš možná chtěl uklidnit veřejnost, jakože většina obyvatelstva asi nechodí do podniků, kde maj steak za tisícovku ![]()
RoSa nevim, Mandarin už vůbec nevěřim, vidim to na socanskou báchorku pro lid
taky nad tím teď v práci elaborujeme, ale nic jsme zatím nevymysleli :-)
Tak prej U Moťáka :) Nekontrolovala jsem, nevím, jestli maj steak za litr...![]()
Sofi A nasledne v komentarich odkaz, ze tomiova prazska restaurace stahla z jidelnicku steak z argentinskeho byka...
Solathis vypadly jim dodavky? To by i davalo smysl, proc to nechteli rict...
26 leta maminka je ocividne duchem slabsi. A hlavne teda dizkuse
dost lidi si ocividne mysli, ze dite je jejich majetek. Kdyby tak pubertalni dceruska vysoupla na net pupkateho tatinka v trenclich to by bylo toco.
Bohužel, když je dneska někdo na internetu opatrný, tak akorát je terčem posměchu. Jeden člověk z mé blízkosti prostě není na FB a nechce, aby tam lidi fotky s ním dávali. Kolik lidí to nedokáže dodržet a ještě se směje.....
S dětma taky někdy zírám, co jsou mí známí schopní postnout.
A666 Teď už se to řeší hodně špatně, já jsem to naštěstí utla hned v zárodku, dávno před FB, ještě v dobách Flickru a podobných. Někdy si připadám jako dinosaurus, když lidem sdělím, že mou fotku na internetu nenajdou, protože tam prostě NENÍ, a nikdy nebyla. Ani s lidma už se nefotím, ze stejného důvodu, mnozí z nich nechápou, že NE, znamená NE.
barbucha trochu moc![]()
Jako perzekuovat někoho za něco, co si myslel před 40 lety... navíc se vsadim, že přiznat se k něčemu podobnýmu třeba takovej Will Smith, nikdo ani brvou nehne!
Dadoo to je tupěna :D
Dadoo mno, vylučování je taky naprosto běžné a myslím, že se za něj zbytečně stydíme, ne. doporučila bych jí pomazávat se hov... myslím, že by to pro ni mohla být skvělá inspirace.
Dadoo boze, a nam v porodnici rikali: detem nestrihejte nehty, jsme porodnice, vysoce infekcni prostredi a nekdo se tim bordelem bude natirat ![]()
Tak a teď váhám, jestli je menší zlo nekliknout a nechat pracovat fantazii, nebo kliknout a mít jistotu![]()
Sweet Potato hele prostě blbka, to ti za to kliknutí nestojí..ale ani nic co by tě porazilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)