žluťásek ja se zamerim, a jakmile mam jen trochu popraskane rty, udela se mi opar. to mi za to vazne nestoji.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Používam už len balzamy s bambuckým maslom a stačí mi namazať 1-2x denne. Čokoľvek kde je hlavná zložka vazelína alebo parafín
z toho vzniká akurát ten začarovaný kruh mazania, kedy človek ani nemôže z baráku bez balzamu.
Alena_In da se to nacvalnout v pohode i na horkou v troube, jen si tu panev musim trosku posunou a jakoby oprit o zada trouby. Pouzivam plastovy nadobi, jiny nemam, ale michany vajicka klidne udelam opatrne lzici. Mam velkou hranatou hlubsi a pak malou kulatou a jsem fakt spokojena. Ta hranata se nam jakoby oloupala poprve, cca po roce a hned ji vymenili za novou. Ted uz je to ok, kulata byla vpohode od zacatku. Mame je asi 4 roky.
711990 Děkuji za vyčerpávající odpovědi, jsi moc hodná.
711990 Nepotřebuju pánev nepotřebuju pánev nepotřebuju pánev...![]()
Mohučanka Já si tady právě říkám - nepotřebuji hranatou pánev, stačí klasická. Ale moc to nepomáhá. :-)
Alena_In Hranatá je lepší. Neni tam dolík hluchých mist.
Wanda von Dunajew Jo, to myslím platí i u ostatní kůže, nejen u rtů.
Mohučanka Alena_In Já taky ne!! Ale kdybych si nějakou pořizovala
, vzpomněla bych si na maminčinu starou litinovou a pořídila bych s odendavací rukojetí, aby se to do tý trouby taky vůbec vešlo.
Alena_In ja tu hranatou nemam rada, protoze kdo proboha kupuje hranaty panve??? Kupoval ji totiz sambo
ale je prakticka na ruzny ragu a tak:)
Nejlepší je hluboká, hranatá s poklicí a uchama, ne dlouhou rukojetí, tu budu brzo hledat, páč stará se začíná loučit. Je to ještě pánev?
edit - tak prý pekáček
Ja mam jeste blby dotaz k prackam. Ta moje LG ma parni prani,ale jen na 60.To bych na cosi saty narada pustila. Nakolik perete s parou?
miuu od 40 stupňů
žluťásek já jsem přesvědčená, že je to psychické. Klidně ho hodiny nepotřebuju, ale jakmile zjistím, že ho nemám, je to horor.
Každopádně synovi se rty zlepšily, děkuji všem za rady.
Bydlíte někdo v dřevostavbě? Jste spokojení? Pořád přemýšlíme, jestli se pouštět do rekonstrukce starého domu nebo si radši postavit nový ![]()
Všem děkuji za rady k nákupu šátku Hermes. Buhužel, nákup se (zatím) neuskuteční, ostatním se můj nápad na dárek nelíbil a já jsem měla v tomto případě jen poradní hlas, takže smůla. Pro ně, samozřejmě, protože určitě nic lepšího nevymyslí...
Já si každopádně tenhle tip nechávám pro sebe na někdy jindy. Jak jste mi radily, určitě by bylo lepší navštívit obchod osobně a užít si nakupování se vším všudy. Nakonec se mi zdál docela fajn nápad koupit raději poukázku, aby si dotyčná mohla vybrat šátek podle svého gusta. Navíc bych mohla jít vybírat spolu s ní, takže by to byl fajn zážitek i pro mě. Doufám teda, že bychom natrefily na tak příjemnou prodavačku, jak jste psaly...že by nám i něco k těm šátkům řekla a ukázala, to by bylo super.
Prosím daroval ste někdo někdy něco do obchodu Sue Ryder? Zkušenosti? Díky..
Ounz Ano. Teď naposled nedávno. Nejlíp asi, když si najdeš na jejich stránkách číslo na Honzu Dominika a domluvíš se s ním (pokud toho máš hodně)
Párkrát, vždycky se to vešlo do papírový tašky, kterou jsem předala paní u pokladny, toť vše. U větších věcí píšou, že se má člověk předem domluvit e-mailem.
Sweet Potato Len díky moc. Je toho víc, tak asi zkusím ten mail
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)