žluťásek u nas ve skolce si deti dezinfikovaly ruce v chripkove sezone a obe deti z toho mivaly hrozne olezle ruce a ted nic, je to az divny :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori do Madarska jsem jela minulé pondělí, přes Rajku - v pohodě, nic po nás nechtěli. Zastavili jsme v podstatě z vlastní iniciativy, nikdo nás aktivně nestavěl. Ukázali jsme OP a hotovo.
Já jsem myslela, že v Maďarsku není povolen ani průjezd
. Za měsíc tam máme jet pro kotě, tak zatím je to daleko, ale hodilo by se mi to.
žluťásek ono hrozně závisí,co s těma dětma děláš, mimino v kočárku mazat nemusis, ono si tam nadýchá, ale děti na lyžích, kdy je mráz a do toho sněží, mazu poctive bezvodným krémem od doby, co mi poprvé omrzly.
žluťásek ono hrozně závisí,co s těma dětma děláš, mimino v kočárku mazat nemusis, ono si tam nadýchá, ale děti na lyžích, kdy je mráz a do toho sněží, mazu poctive bezvodným krémem od doby, co mi poprvé omrzly.
přesně, ty omrzlý tvářičky to si můžu stokrát přeříkat že to je jen zpovykanost že kůže se ničím mazat nemá...
a teda byť mám sklony na to hodně kašlat a říkat si že "naše babičky to měly tak..." tak teda moje babička se sice v životě ničím nemazala, ale do těch prohlubní v obličeji (vráskama se to snad už ani nedalo nazývat) se dal vložit prst
viktorka_od splavu nase babička se teda mazala, mandlovým krémem.![]()
Jinak jak běhala ta apka, jak budeš vypadat ve stáří, tak jsem až lekla jak moc jí prý budu podobná.
Já na to teď dost hresim, ale jak se nelícím, tak mám pleť nejlepší za mnoho let. A to jsem se opravdu nepatlala dermacolem.
continuity tak jako všichni, měla jsem babičky dvě. jedna "městská" se mazala, samo, kůži měla hladkou s takovými záhyby. nelíčila se. druhá z vesnice o mejkapu myslím ani neslyšela, ale měla doma Marynu, na ruce. kstáru měla fakt ty hluboké rýhy. podobná rysy jsem údajně té první. makeup nepoužívám, líčím řasy a rty. pleť mám desítky let v pohodě.
Tak ale původně byla řeč o běžné situaci a mazání stokrát během dne. Mrazivá sjezdovka nebo rty se sklonem k oparům, když se vysuší, to je přeci něco jiného, tam to má jasný důvod.
A abych nebyla OT, tak by mě teda moc zajímalo, čím jsou tak riziková muzea a galerie, narozdil od knihoven. To je zas kočkopes.
Renusatko my měli tu výjimku pro dříve zaplacené pobyty. Nikdo po nás vidět nechtěl ani potvrzení o zaplacení, ani test. Ale za měsíc zas může být všechno jinak..
Já mám na rty ráda Placentu (modrá tyčinka) . Hojí, nesmrdí mi a pusa zůstane opravdu dlouho mastná, narozdíl od těch balzámů.
Já chci na rty nějaký zázrak! Celý rok, kromě prázdnin, se mi pusa neustále loupe, jen co se trochu zahojí, tak zase popraská. Už jsem zkusila kde co, pomády, med, olejíčky, teď mám nějaký balzám se včelím voskem, zkouším mazat hodně, málo, na noc vrstvu, vitamín B... nic nepomáhá. Poznačila jsem si všechny tipy, co tu padly, pokud někdo poradí fungující přípravek, ručičky mu budu líbat.
nonemy Na tohle jsem trpela skoro dva roky, kuze se mi loupala uplne v pruzich, hrozny to bylo, prechodne mi na to pomohly kortikoidove masti, ale za chvilku to bylo zpatky, mela jsem podezreni, ze se mi na tu pusu prestehoval atopicky exem, ani usmat jsem se nemohla, hned ty rty popraskaly. Zkousela jsem i ruzne podporit imunitu a nic. Nakonec mi kozarka poradila masticku Vitella ictamo ( nevim, jestli to pisu dobre ). Nevim, jestli pomohla prave ona, ale zacalo se to zlepsovat. Ted si to zacinam mazat vzdycky, kdyz citim pnuti kuze a zatim dobry ( doufam, ze jsem si to nezakrikla ).
Emerald Děkuji, hned se po ní podívám. Jde volně koupit, nebo je jen na předpis?
nonemy Já používám od Neutrogeny, ale nemám žádný trvalý problém. Spíš jen v zimě. Vůbec mám v zimě jejich výrobky ráda, protože mám pocit, že ví co vyrábí do toho chladného počasí.
Renusatko tu jsem zkoušela a nepomohlo :(
nonemy bez predpisu, a pozor, musis odhadnout mnozstvi, abys nemela bilou pusu, drzim palce
Emerald už jsem ji našla, hned kupuju. Jestli pomůže, tak to máš u mně!
nonemy na prasklé koutky pomáhá Riboflavin, to je vitamin skupiny B, možná by to pomohlo i na popraskané rty. Na ty koutky jsem jednou dostala i nějakou zázračnou mast od praktické doktorky. Byl přímo namíchaný z lékárny a zahojil to asi za dva dny. Možná bych s tím zkusila zajít za doktorem.
nonemy ta vitella se používá na léčbu ekzému i jiné kožní problémy teda. Akorát trochu vysušuje, ale to se dá napravit nějaký tím jelením lojem.
nonemy A kdyz ne?
Fakt drzim palce, ta pusa je hrozny utrpeni. Ale kozarku bych zkusila taky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)