nonemy kourila jsem mnoho let vic nez krabicku denne a pak prestala jednoho dne rano, je to vec ciste toho rozhodnuti. zadny abstak jsem nemela. chut mam obcas porad, ovsem vim a jsem si jista, ze kourit nechci. dokud tam mas nejake "ale" tak neprestanes. jeste bych chtela prestat pit alkohol, "ale".. zatim jsem se k tomu rozhodnuti nedopracovala:-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
nonemy posli mi do SZ mail, přepošlu. Já jsem s tim sekla, když se mi rozpadalo manzelstvi a byla jsem v těch největších srackách, co jsem zažila. Což tě přímo pobízí, řešit stresy cigarem...mne to taky chutnalo, moc. Ale stojí to za to, se zbavit tě závislosti, fakt.❤️
viktorka_od splavu Takisto to prebiehalo i u mňa. Fajčila som veľa a jedného rána som si na balkóne dala poslednú a už nikdy viac. Chuť som nikdy viac nemala, teraz mi cigarety hrozne vadia a ako som naposledy zistila tak i e-cigarety.
tv ja nekourim ale co je v te knize tak strasneho ze vetsina prestane?
Toz to ti nemůžu prozradit!
tv posláno, děkuji!
viktorka_od splavu jo, když jsem otěhotněla, tak to bylo taky jednoduchý přestat. Jenže tam jsem to brala, že prostě nemůžu, že přes to nejede vlak.
paktofonika nepište mi tady všechny, jak vám to šlo jednoduše přestat ráz na ráz, nebo budu mít k depce, že kouřím, ještě depku, že jsem jedinný nýmand, kterému nejde přestat
(vtip, náhodou by mě to mohlo motivovat se hecnout)
A máš pravdu, smrdí to. Normální cigarety děsně, i mně. Kouřím iqos, ale bez zápachu není taky.
nonemy Ale čosi, ty nie si žiaden nýmand! Držím ti palce a určite sa ti to podarí, ale recept úplne nemám. Je pravda, že mi pomohlo asi i to, že sambo prestal so mnou. A u e cigariet mi nevadí ani tak zápach ako ten dusivý dym.
paktofonika Děkuji. Můj manžel si zapálí sem tam, třeba jednou týdně s kamarády před hospodou, někdy ani to ne. To já bohužel nikdy neuměla, u mě to je vždycky nic, nebo hodně.
Iqos není ecigareta, to jsou takové ty teď děsně "moderní" a rozšířené, kdy se do přístroje strká upravená cigareta a nahřívá se to při míň stupních, takže by to mělo být zdravější. Ty tolik nedýmý, ani tolik nesmrdí jako klasické cigarety, ale furt je to kouření a pořád je tam nikotin, takže to je samozřejmě taky nezdravé, taky to smrdí a děsně to leze do peněz.
nonemy no to ne, dospet k tomu rozhodnuti je velky problem, ja k tomu dosla podobne jako tv, v tech nejvetsich srackach jsem si rekla, ze pokud nedokazu ani takovou blbost jako prestat kourit, tak se z toho nikdy nedokazu vyhrabat.. a najednou to slo
nonemy Jde to v každém věku, když se rozhodneš. Můj otec přestal kouřit po 50 letech, kdy kouřil hodně i tři krabičky denně. Jeden den přestal a i když mu doma kouří mamka, tak si víc než 6 let nezapálil. Tak to dáš taky, věř tomu.
tv Teda, to tě hrozně moc obdivuji, že jsi přestala zrovna v takovym období! (Ta knížka mě taky zajímá, to je jen o cigaretách?)
Karja tohle je moje největší vítězství..normálně bych dala tři cigára za hodinu, ale hecla jsem to. Je to jen o cigarech.
nonemy Princíp Iqosu poznám, ale mala som za to, že sa to radí medzi e-cig.
Tie mi ani nevadia, skôr mi vadia druhy, ktoré produkujú hustý dym. Minule som po vdýchnutí cítila, že sa mi sťahujú dýchacie cesty a ťažko sa mi dýcha.
Priznám sa ale, že závidím fajčiarom v práci, predsa len sa pri fajčení lepšie naväzujú vzťahy s ľudmi s iných oddelení.
paktofonika no, sice je pravda, že když jedu k zákazníkům a jsou to kuřáci, tak si při tom pokecáme a je to fajn. Ale když to jsou nekuřáci, tak se před nimi stydím a přijdu si jako vyvrhel :) A nevím proč, ale hodně často mi říkají, že na kuřačku vůbec nevypadám a vždy se tomu hrozně diví. Asi vypadám slušně
Vždycky přemýšlím, jak teda ta od prvního pohledu kuřačka vypadá ![]()
viktorka_od splavu tak snad to dokážu bez nějaké těžké životní situace. Třeba být k tomu donucený ze zdravotních důvodu je už hodně blbý.
Renusatko Děkuji. No zatím si vůbec nevěřím. Naposledy jsem to zkoušela na jaře, stáhla jsem to na 3 denně (moc dlouho mi to nevydrželo) a pak zase nanovo. Ale znám se, nejsem ten typ, co to může snižovat až na nulu, buď přestanu naráz, nebo vůbec.
nonemy ja mám pamäť práveže úplne zlú, ale že fakt zlú ale toto si zrovna pamätám, lebo som cítila s tebou spolubojovnícka :) viem, ako to je. Aj chces, aj nechceš prestať, je to ťažké.
Není tady někdo, kdo by se orientoval ve starožitnictví. Jde mi o starý nábytek.
Blbý dotaz - dotaz ohledně pětadvacetiletého dítěte patří sem, nebo do dětského vlákna?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)