Dobrý odkaz :) Stačilo byí 600g na hladký svetr vel. 40?
Šití, pletení, háčkování,...
ty jo, nevim, ale podle mě snad jo. Akorát je ta příze trochu silnější. Se tam ještě koukněte, ono je tam víc pěkných, ještě jsem pletla z Limy a z Karismy. Maj i různý mixy s merinem, alpakou a i bez akce mi ty ceny přijdou dobrý. A oni většinou něco v tý akci mají.
Je tam spousta pěkných věcí. Spotřeba se dá asi odvodit podle těch návodů, které tam mají, nemám teď moc čas to zkoumat. Proti tomu, co prodávají v galanterkách, jsou ty ceny lepší. Kupovala jsem si desetidekovku hodně tlusté vlny na čepici a stála asi 120 Kč.
Krásný!![]()
Doufám, že potom svetry uvidíme!
Já mám dneska taky radost z materiálu, vypravili jsme se do Varnsdorfu do Velvety, je to tam teda v zoufalém stavu, ale ještě vyrábějí a ukořistila jsem nádherný odstíny manšestrů (exportních), takže u nás v běžných obchodech taky k nevidění.
Už aby bylo ráno a něco začnu!![]()
O tom se zmiňoval už někdo na MP. Jako malospotřebitel ale asi neuspėju,že?
Uspějete
. Jen je paní trochu neochotná, ale jinak je jí jedno, jestli jste firma, myslím, že naopak, s účtenkou bude mít míň práce, než s dodáky a fakturou.
Stříhají z rolí myslím od 0,5 metru, jen to chce se objednat předem a být trpělivá při telefonování, sama jsem viděla, jak s ní zvonící telefon ani nehne :-)
Já měla kromě jiného vybráno 7 rolí (pan skladník je naopak milý a ochotný) a dotyčná k tomu přišla a pronesla nepříjemně: "To bude trvat pět hodin, tohle nastříhat".
My jeli dálku, tak jsem se nenechala odradit a co myslíte, netrvalo!![]()
Budou manžestroví medvědi? ![]()
budou! Oni teda už jsou, šiju jim manšestrová těla odjakživa, protože mám manšestr ráda, ale teď budou ještě krásnější!![]()
Díky,to se asi dá skousnout. (A byla bych pro týkání,neva?)
Jsem pro ![]()
Prosím, kde že máte ten obchod?
Taky by mě to zajímalo, ale Jehelníček je tajemná jak hrad v Karpatech
- možná by bylo fajn nějaký vlákno na téma co kdo dělá, v čem je dobrej, co umí, čemu rozumí
... kolikrát jsem nad tím tady přemýšlela, ale jsou to jen odhady a tipy
První medvídek z nového manšestru je na světě.
A řeknu vám, někdy je mi fakt líto, že je musím prodávat...No, někdy...pořád!![]()
Do vlákna stížnosti to není, ale aspoň tady si trošku pofňuknu:-)
jenom jestli by se někdo přiznal....já teda ne!
Tak aspoň fotku. Slibuju, nebudu ho na tobě loudit
Je to teda děsný cukrátko přeslazený, ale ten manšestr má tak krásnej malinovej odstín, že jsem se s růžovou maličko rozšoupla ![]()
![]()

Jejda,to je hezká slečna,pověz,jak je velká? Když to odhaduju podle struktury manšestru a představím si piplačku s oblečky
. Svetr má taky super!
Ten teda je! Vlastně TA :) Ale fakt asi piplačka, ještě jak má ten límeček podloženej!
To má kapucku ![]()
A děkuju!
No, práce s nima je, dělám občas kurzy a každá odchází po 8 hodinách tvrdý práce úplně vyřízená :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)