Samozřejmě jsem musela nové materiály hned vyzkoušet ![]()
...a už teď mě mrzí, že té růžové s šedým melírem nemám nekonečně, naživo je fakt k sežrání.

Samozřejmě jsem musela nové materiály hned vyzkoušet ![]()
...a už teď mě mrzí, že té růžové s šedým melírem nemám nekonečně, naživo je fakt k sežrání.

![]()
ten je krásnej!!!!!!
Jé, Růženka![]()
Děkuju!
Jsem vždycky úplně blažená, když se mi ty barvy dohromady povedou.
I když...teď koukám na jiným monitoru a kdoví, co vidíte vy
já vidím krásnýho medvěda :-D
Tak v tom případě je všechno v pořádku! :-)
Vaši medvědi jsou vždycky krásní...kde/jak se dá medvěd pořídit? Znám jednu malou holčičku, která by z medvídka asi měla velkou radost....
Děkuju.
Se mnou je to těžký, nějak je těch medvědů pořád málo. Mám obchod s dílnou na Vinohradech, ale momentálně teda vyprodáno ![]()
Na začátku března budu na fler-off (bude to v nějaké zrekonstuované hale poblíž Harfy), pokud jste z Prahy. Nabo potom od poloviny března v obchodě, a i přes FB se dá.
Nádherný medveď. ![]()
Ten medved je naprosto k sezrani! ![]()
Tak jsem dopletla...

Kde se v Praze dobrat nejlevněji velkého kusu bavlněné látky? Buď obyčejné plátno nebo možná flanel - Mráz? Flex-tex? Rozstříhat povlečení z nějakého toho Kiku apod? ![]()
Obdivuju ty lemy, to je jak ze stroje. Celý svetr se mi moc líbí.
Já jsem vzala asi po deseti letech do ruky jehlice a včera večer si upletla tlustou vlněnou čepici s bambulí. A začalo mě to bavit, tak mám další aktivitu do důchodu. Asi budu muset žít do 130 nejmíň, abych všechny ty plány zvládla.
Asi nutně potřebuju medvěda, je krásnej!
Klobouk dolů, to střídání barev jsem nikdy moc neuměla, vždycky jsem zamotala klubíčka šíleným způsobem.
děkuju!
Ted, kdyz jsem si vas svetr mohla konecne prohlednout ve velkem na pocitaci, tak musim rict, ze se vam moc povedl!
A ty knofliky! ![]()
Díky!
Já mám taky pořád nějaké projekty v zásobě. Než se k tomu všemu dostanu, to bude taky trvat... Já se snažím kombinovat takové ty menší věci s těmi většími, takže toho mívám rozpleteno vícero - malé (většinou na pěti jehlicích) na cesty vlakem apod. a větší k telce. Teď o víkendu jsme jeli dlouho vlakem, tak jsem upletla děckám takové ty bezprstové rukavice, to bylo rychlé. A super je, že je to rychle hotové - jako ta čepice.
Tak gratuluju k znovuobjevení koníčku a pletení zdar!
at Friga: též děkuju! :-)
Jinak teď jsem začala toto , ale bude to asi vypadat trochu jinak - mám jiný typ vlny na to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.