To me tesi, ze se libi, jasne, ze jo :) jinak bych to sem neplacla :)
Fotím, fotíš, fotíme
To je ale moc hezký, to si musím zapamatovat.
ano, ibišek, akorát většinou lezly hluboko dovnitř květu a z toho vůbec nic nebylo, tato na chvíli spočinula na světle :-)
No mě právě baví, když je ta fotka nejenom dobrá, ale když má v sobě nějaký příběh nebo aspoň zajímavý popis...
už jsem to tam dala :-)
Takže kdyby kdokoli měl k jakékoli fotce nějaký zajímavý nápad..sem s ním.. inspirace není nikdy dost.
A už sem někdo dejte honem něco jiného, ať se to netočí jen kolem těch mých ..
Ja mozna zkusim prihodin neco odpoledne, ale posledni dobou me strasne stve zoner a nejsem se svyma fotkama spokojena :/
něco konkrétně?
Nemuzu to moc urcit, z technickeho hlediska jsou fotky nejlip, jak v soucasne situaci jdou. Budu prodavat komplet vybaveni, abych mohla koupit nove, mam objednanou odrazku a budu menit notebook. Pokud ani tohke nepomuze, nebude zbyvat nic jineho, nez zahodit Zoner, koupit PSko a nakoupit vyukova videa... Mam projekty, ktery bych rada stihla, dokud je teplo. Snad se to povede. Akorat to budu muset udelat se starym vybavenim jeste.
a do RAWu nefotíš?
No fotim, uz rok... Ale kdyz ty fotky zvetsim, tak jsou zrnity, je na nich softfocus (ok, to vim, cim je, 70-200 na asi lehkej bf/ff a starej software, takze se neda srovnat a 3200 to neumi korigovat, ta 7100 co chci ale jo), malokdy je upravim k vlastni spokojenosti... A kalibrace displaye me nezachranila, i kdyz je to mnohem lepsi, furt to neni 100% ono
a v čem ty RAWy upravuješ? v Zoneru nebo v Capture 1?
Ten lepší foťák určitě pomůže. Ty se tím i živíš? Nebo to máš jen jako koníčka?
No to jo, ona se ale stejně zobrazí maximálně v tom rozlišení, co je sem vložena, tzn nějakých 800 kB, v reálu měla samozřejmě víc, ale na prohlídnutí fotek je to dobrý tip.
Jj tak to je jasné, ale aj tak je to hneď niekde inde než ten maličký náhľad. škoda toho 2 MB limitu na upload, zrovna v tomto vlákne je to fakt málo.
já myslela, že je 1 MB.. tak příště vám to nahraji ještě v lepší kvalitě :-)
Ne, zatim se tim nezivim, mozna jednou jako privydelek, az nebudeme s kolegyni stihat, bude totiz asi snazsi najit druhou vizazistku, ktera by splnila nase pozadavky, nez druhou fotografku. Ale zatim zvladame bez problemu jedna a jedna, tak se tim spis bavim. Ale v urcitym ohledu jsem dost perfekcionista, tak me to stejne stve.
Ty fotky jsou uzasne. Ja se hmyzu dost bojim, zaroven me ale na fotkach fascinuje.
Po tech dokonalych fotkach par hodne amaterskych ze vcerejska.

Pár fotiek z poslednej doby... z kompaktu s nejakými pokusmi o následnú úpravu ![]()

Mám Nikon, ten má bracketing expoziční, ve fokusu bohužel ne
Omlouvám se, vždycky si to peltu
Tak to je škoda, protože to pak právě řeší tu malou hloubku ostrosti.... Pak jedině vyzkoušet ty přídavný světla.
BTW koukala jsem na zbytek fotek na instagram a slintám ![]()
Náhodou moc pěkný fotky, jak ty z letadla tak ty další. Já osobně víc trpím na ty černobílé a moc se mi líbí loďky ![]()
Jinak čím jste letěli? když koukám na ten velký motor v záběru tak mi to připomíná, jak sjem párkrát letěla malým letadýlkem cca pro 120 lidí, co ale mělo 4 motory zavěšené pod křídlem (a křídla byla ne uprostřed trupu ale nahoře)
Říkají tomu Jumbolino.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)