no takto:
nejdriv dobre zpravy:
- mela jsem to same v ruzovym a nakonec jsem prvni ditko odstavovala az kvuli tomu, ze jsem byla tehotna s druhym kolem roka a pul.
- s druhym si to telo nejak lepe pamatuje a slo to o hodne lepe, skoro bych rekla, ze to bylo bezpracne.
- v sestinedeli mleka nemuzes mit malo, netvori se totiz podle poptavky, ale produkce se spoust hormonalne. preklapi se to az kolem tech 6 tydnu. zeny, ktere kojit nechteji nebo nemuzou se museji zastavovat praskama. muze byt, ze maly spatne saje a tudiz se k nemu spatne dobyva, ale rozhodne to neni ze bys mela mleka malo. ze toho vic odsajes je dano jenom tim, ze si telo na tu odsavacku zvyklo. taky si to sedne a ustali se ti spousteci reflex (to budes taky citit takove jako brneni - jsou zeny, co jim mleko strika samo, kdyz mimino zabreci, ale to se nedeje hned po porodu). takze pujde to lepe i jemu, ted se vic nadre nez bude muset ve trech mesicich. je to nespravedlive, protoze ma mnohem min sil, ale proto to priroda uz zaridila tak, ze se mleko tvori dej se co dej.
spravy neutralni:
- rezim v sestinedeli necekej. kdyz to jde extra dobre, tak nejaky rezim se ustali kolem tech 6 tydnu a to jsou deti, ktere si ho meni co dva tydny - asi aby rodice nevysli z cviku. takze, ze nemate rezim ted je uplne normalni.
- uplne necekej, ze se budes s tim ruzovym vymydlenym uzlickem tesit kazdou chvilku, tento stav, ve ktere jsi je dost bezny, z hezke chvilky v pondeli je potreba zit alespon do patku 
rady:
pokud se do toho das, tak pocitej, ze to bude tezke tak priblizne do konce toho 3 mesice. mne osobne kombinace odsavani a krmeni z lahve prijde uplne na palici.
hodne pij - jako hodne myslim tak alespon 3dl caje nebo vody behem kazdeho kojeni.
sezen si odsavacku, i rucni lepsi nez nic, ale lepsi elektricka.
nechci rikat, ze se mas hodit do pohody, to je blbost, hlavne a predevsim se snaz odpocivat, kdy to jenom trosku jde, strc ho tatinkovi at ho povozi.
nechala bych si prikrmy na chvili az zacne vysilovat i pediatr, do te doby, to moc neres - zadne, opravdu zadne, dite tady jeste neumrelo hlady a i ty deti v Africe zadnou byt podvizivene az po odstaveni. dokud jsou kojene prospivaji dobre.
zavedla bych si nejaka pravidla pro kojeni. taky bych mu necpala prso kdyz usnul a znova se probral. oni potrebuji alespon nejakou chvilku aby to stravily, protoze pak tahaji jenom to predni mliko, ktere ma hodne cukru a pak je zas trapi brisko. tri hodiny jsou moc, ale hodka a pul mi prijde rozumne minimum. na toto bude mit dobre rady tak pani na kojeni.net. neni to zas tak neobvykla situace, pocti si tam. pokud spi, nech ho spat a radsi odstrikej.
Edit: NEUKLIZEJ!