Domáce spotrebiče

13. ledna 2018 14:47
Offline Candance
5587 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 21:13

Janulik03 ja mam.bosh mum a moje mamka.Eta Gratus ona ale pece porad. 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 22:56

Zuzuli 

Já si tam nenastavovala nic, protože jsem tak nějak nic nepostrádala ani mi nic nevadilo. Naloudovala knížky a hotovo - svítí, jdeme číst! Mrknu tomu do střev, až budu mít náladu.

Offline Mrakoplas
9876 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 23:03

Janulik03 mame kenwood chef xl, aj mama, obidve sme spokojne. Ja som ho kupila, aby sambo nemusel miesit cesto na chleba rucne, ale slaham v tom vsetko, co sa da :) Jedine, ze by som uz nabuduce kupila mensi, pre nase potreby je misa zbytocne velka. Mama pecie vo velkom pre celu rodinu, tej vyhovuje. A robi na nom aj hurky :)

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 12:41

Tak jsem se předevčírem rozkatila, že mi ten kulatej vysávací nesmysl už leze na nervy - úklid nic moc, kolikrát ho musim vracet protože snad naschvál občas vynechává největší bordel... naopak leze kam nemá a zasekne se tam... k domku ho taky někdy musím přinést aby se po bytě nemotal dvě hodiny... No prostě skočila jsem k noťasu a jala se hledat novej.

Načež včera jsem ho ještě pustila, brodili jsme se tu v chlupech. Vyluxoval, nikde se nezasek a do domku zajel jak lasice. Večer na sebe s milostpánem koukáme: tvl zdá se nám to, nebo takhle dočista jsme ještě vyluxováno neměli?! Von nás snad slyšel!

Offline Janulik03
18979 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 13:01

barbucha veru , niečo na tom bude. Mne starý robot oo spustení manželom, frčí ako hodinky.

Tak nákup a teda hlavne výber odkladám. Mňa tie domáce spotrebiče nebavia

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 17:35

Janulik03 

Mě taky ne. Já pořád žiju v představě, kterak se pořídí jeden spotřebič a pracuje pro tebe celej život - babička dostala kdysi svatebním darem vysavač Siemens a vysával v pohodě ještě po 70 letech!!

Hned jsem nákup zrušila, navíc k tomu přispěla i okolnost, že mnou vyhlídnutej kulatej nesmysl nemá dálkovej ovladač - jen aplikaci do mobilu. No fuj, mně žádná apka nesmí do baráku!

Offline Janulik03
18979 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 18:02

barbucha no keď to funguje, tak nemenim, ale keď sa pokazí oprava málokedy stojí za to .

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 27. ledna 2025 18:36

Janulik03 

To souhlasím, to se vůbec nevyplatí.

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 01. února 2025 23:51

Mama chce novú kuktu (tlakový hrniec).

to by v zásade nebol problém, lenže chce aby bol zároveň takýto moderný s úchytkami na oboch stranách a ukazovátkom (niečo také ako v linku - cena by teda mohla byť nižšia, hm) a zároveň, aby to malo 2-3 litre, nie viac.

https://www.tescoma.sk/tlakovy-hrniec-ultima-4-0-l

Kompromis, že ukazovátko áno, ale rúčka len z jednej strany neprešiel. Ani naopak.

Blbé je, že si našla niečo na nejakom totálne pochybnom eshope, takže ak niečo nevymyslím, je mi jasné, že si to objedná tam .

No a ešte blbý dotaz, pri hľadaní mi to ukazuje aj rôzne "polotlakové" a "nízkotlakové" hrnce...čo to prosím je? Myslela som, že tlakový hrniec funguje hlavne na tom, že je tam tlak vyšší, nie?

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 02. února 2025 07:57

slniecko Minulý týden jsme koupili většího bratříčka toho tvého. Vyzkoušen zatím jen jednou, vaří.

Ten objem, co píší, je vnější. Do 4l se dává max 2,5l, odhaduju.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2025 08:10

slniecko já mám tu ultimu duo, nějakou starší teda, a ten malý hrnec je celkem malý, pro dva ideální 

Offline Gatita
8172 příspěvků moje polička 02. února 2025 09:11

Janulik03ja se zde vyptavala pred nekolika lety a nakonec poridila Kenwood chef XL. Jsem spokojena a slibuji si od nej vydrz (je kovovy). Mam jen ten zaklad ( 3 metly+ nejaky mlynek, mixer), takze vyuzivam hlavne na hneteni kynuteho testa a na slehani. Ten Xl rozmer je fajn, kdyz delam z vice davek, ale zaroven je mozne v tom vyslehat treba jen bilky ze 2 vajicek nebo 1 dcl slehacky...). Kamaradka ma bosch mum za zlomek ceny a taky je s nim spokojena a vyuziva ho hodne uz nekolik let. Tak preji stastnou ruku a verim, ze at vyberes cokoli, laskominy budes mit znamenite;)

Offline Janulik03
18979 příspěvků moje polička 02. února 2025 09:25

Gatitaďakujem, výber som zatiaľ mohla odložiť, robot ide a mám všetky tipy uložené do budúcna.

Offline letolet
700 příspěvků moje polička 02. února 2025 09:33

Gatita Janulik03 ten bosch mum potvrzuji, na to, že je to plastový vehikl mi slouží skvěle víc než 5 let. Používám pravidelne na kynuta těsta, mletí masa a před vánoci na těsto na perníčky. Ale jen pro ty, co nemají místo na kuchyňské lince a nechtějí si ho vystavit. Je totiž škaredý, ale s tím sklopným ramenem asi i předurčený ke schovavani. 

Offline letolet
700 příspěvků moje polička 02. února 2025 09:34
Reakce na Janulik03:

Gatitaďakujem, výber som zatiaľ mohla odložiť, robot ide a mám všetky tipy uložené do budúcna.

​tak to je ta nejlepší varianta

Offline Janulik03
18979 příspěvků moje polička 02. února 2025 09:35

letolet mam na robot a príslušenstvo okolo skrinky. Na linke nie je miesto 

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 02. února 2025 10:48

slniecko

já podobnou tescomu měla a už nemám, protože po čase (ne úplně dlouhém, kupovala jsem si ji až v Praze a už ji nemám dost let, prostě přestala těsnit). Měnila jsem těsnění, ale v tom to nebylo, tak mazal z domu a jsem bez tlakového hrnce. 

Offline Myrtila
4517 příspěvků moje polička 02. února 2025 10:59

letolet Trochu rozmařile se přiznám, že ten Bosch mum jsem právě kvůli tomu vzhledu zavrhla, i když ho má několik mých známých a jsou s ním velice spokojené, jedna ho má snad 25 let. 
Janulik03 Taky mám už několikrát zmiňovaný Kenwood chef, ten se teda naopak moc uklízet nedá, je veliký a těžký. I když jsem s ním moc spokojená, tak pokud bys chtěla robota do skříňky, poohlédla bych se pak po nějakém skladnějším. 

Offline Anaj
159 příspěvků moje polička 02. února 2025 11:04

slniecko Mám léta Tefal Clipso a jsem s ním spokojena. Kupovala jsme tehdy sadu dvou - větší a menší, má to odnímatelný časovač, což je výborná funkce, ale i bez toho je fajn.

Ještě doplním - levný nebyl, ale opravdu se to vyplatilo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2025 11:11

Myrtila ten mum opakovaně vychází dobře v dtestu. Ale hezký není, je spíš do té skříňky