Domáce spotrebiče

13. ledna 2018 14:47
Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 10:39

martek01 Děkuju ti dobrá vílo. Ale asi půjdu do větší jistoty. A zkusím ten bezšňůrový.

Nicméně narazila jsem v katalogu Lidlu na šicí stroj, už nějakou dobu uvažuju, že by se mi stroj hodil, na opravy, úpravy. Asi by lidlovský mohl stačit? 

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 10:48

Sweet Potato na ten mi v Karcheru moc dobrý věci neříkali.... že ta baterka fakt nevydrží dlouho. ale uživatelsky to musí být lepší

Offline Kan
9387 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 10:49
Reakce na barbucha:

​To není mixér! Babička to měla a dělal se s tím sníh z bílků...

​Ale děvče, ten obrázek je pouze ilustrační !!!

Offline rysamona
1026 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 11:02

Sweet Potato jestli pouze opravy a úpravy tak asi proč ne. Jestli už trochu větší šiti tak nedoporučuji. Přece jen je to klump a rozčilování až nad hlavu. Ale lidlovsky Singer u mě vydržel asi 10 let, teď ale t teď jsem pořídila ladu a to se vůbec nedá srovnat, ten rozdíl je neskutečný a to stala asi jen 7tisic, takže žádný mega stroj za 30.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 11:05

martek01 U jednoho píšou 20, u druhého dokonce 40 minut.  Něco mi říká, že vláčet se s tím 20 minut bude až až, i když je o půl kila lehčí. Míň už by ale asi bylo fakt k zlosti. 
Asi sjedu do Vestce a vyptám se. Ještě jednou dík.

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 11:06

rysamona Do většího šití se pouštět nehodlám, ale rozčilovat se taky nechci. Lada za 7 nezní zle.

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 11:13

Sweet Potato jestli je ve Vestci Karcher prodejna, určitě ti dobře poradí a hlavně si to tam můžeš vyzkoušet

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. ledna 2022 11:17

Sweet Potato já ten z Lidlu mám (šicí stroj) a jsem spokojená. Ze začátku jsem musela vychytat nastavení nití, ale teď už v pořádku. Ségra na něm ušila i potahy na gauče a podobné věci a nestěžovala si. A ona není úplně trpělivá, když se nedaří

Offline rysamona
1026 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 11:22

Sweet Potato oni mají i  levnější, já měla už trochu nároky pokud není problém trochu přidat fakt doporučuji zvolit značku. 

Offline Catherinne
10528 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 12:47

Sweet Potato já se doma mrknu co mám za značku. Mám ho léta, nechali jsme ho vyčistit, promazat, pořád skvělej. Mám ho taky na opravy, moc už nešiju. Akorát ty roušky na začátku. 

Offline Catherinne
10528 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 12:50

A mám dotaz

Tyčový vysavač, se šňůrou, když jsem si vymyslela to nové lakování dvoukřídlých dveří, už je nemůžu pořád obouchávat tahacím.

A elektrický zubní kartáček. Budu moc ráda za tipy co je super.

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 13:02

Sweet Potato před tema lidlovskyma singerama docela varujou, hlavně výroba je někde v jižní Americe nebo kde a u nás se k nim nedaj sehnat náhradní díly 

nebo aspoň před par lety to tak bylo, já si koupila nakonec asi za 7 Janome (podle diskuze ještě na MP) a jsem moc spokojená

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. ledna 2022 13:08

Catherinne Vysavac neporadim, ale kartacek urcite sonicky. Mam Phillips tu vyssi radu a po nekolika mesicich trva spokojenost. Uz jsme to tu driv probirali, ty vyssi rady maji nekolik rezimu a to nejsem schopna rict, jestli je uplne potreba. Rezimy stridam a rozdil nepoznam, ale kartacek jako takovy je skvely. I vizualne vypada v te nabijeci sklenicce pekne, ma cestovni pouzdro... hlavice prodavaji v DM. 

Offline notna
8370 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 13:12

Catherinne Tyčový vysavač mám od Philipsu tento Nemám ho moc dlouho, ale zatím jsem s ním hodně spokojená. Má silný výkon, s nástavcem vysává i chlupy z čalounění. Kočicí bez problému vysaje všechny, psí z ohaře tak na 90%. Ale s těmi má problém i normální velký vysavač. Vysáváme jen na turbo, takže by baterie měla vydržet menší čas než na běžný výkon, ale zatím se nám nikdy během vysávání nevybila. Ale nepoužíváme ho na celý dům. jen kuchyně, jídelna, koupelna, občas s obývákem cca 15 min času. Ale nedávno tu zmiňovala Janulik03 , že jim akumulátor odešel.

Jako mop ho využívám jen občas. To je potřeba jet jen směrem dopředu, protože nejdřív vysává a pak stírá. Pokud by namokřil špínu, už ji nevysaje, bude přilepená na zemi. Já mop používám, když toho k vysávání moc není. To pak můžu jet směrem, jakým chci. Ta mikroutěrka má hrubé části, bez problému to utře zachlé fleky na dlažbě. 

Vadí mi na něm, že sám nestojí. Při práci ho musím odkládat na zem.

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 13:33

Catherinne kdyby sis ten tycovy vysavac philips chtela vyzkouset, muzu pujcit

a el. kartacek: mam sonicky philips 4500 a spokojenost

Offline Catherinne
10528 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 13:39

notna mooraj díky, asi potřebuju aby byl na šňůru, to jsem zapomněla napsat. V komoře, kde by stál není žádná zásuvka, tak bych ho nemohla dobíjet a v místnosti ho asi nechci. 

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 14:21

Catherinne kvuli tomuhle muz tahal elektriku za dvere do sklepa, zvaz i tuhle moznost

Offline notna
8370 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 14:25

CatherinneKamarádka a tchýně mají tento bisell Jsou z něj nadšené, že vysává a zároveň vytírá. Vytírá to hodně dobře, rovnou to tu vodu z podlahy vysaje do extra nádržky pro špinavou vodu. Obě ho mají jen od podzimu, tu značku jsem vůbec neznala. Až od kamarádky. 

Offline Catherinne
10528 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 15:03

viktorka_od splavu zvažujem, ale znamenalo by to kutat do dveří...

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 15:08

Catherinne kartacek sonický, ale Philips nám vždy po roce odešel, celkem 5 kartacku. 2x úspešne vyreklamovano dvobaleni, (jeden jsem vyhodila), teď už to nejde a koupila jsem truelife, ale máme ho chvilku a není tak intenzivní nebo jak to říct. 

Pokud bych šla do Philipse, tak určite prodlouženou záruku.