Omfg
Kan Tak samozřejmě, má to cílit na muže. Ale tohle je fakt hodně přes čáru, i na chlapy, nechala jsem to tady zrecenzovat a teda prý fakt ne. Dyť je to na úrovni "přeřízne i bobra" reklamy na pilu nebo co.
no úplně přesně, já to teda v práci vytahovat nehodlám, ale muži jsem to ukázala a jeho reakce zrovna přívětivá nebyla.
Sweet Potato Já myslím, že je to málo - ještě by se kromě oplývání měla taky hemžit, nejlépe zábavnými historkami!
Jitka77 ![]()
Ale se zábavnými historkami opatrně, na ty je tu přece pán tvorstva, žena je tu od potlesku.
Sweet Potato dyt to jsem cela ja, laskava, pozorna, pokorna, doma vsechno zaridim, praci delam, nasloucham, uplne blba a seredna snad taky nejsem... akorat obcas uz se to neda vydrzet a pak teda tak trochu mlatim dverma a hrncema a nekdy, ach ja oskliva, nekdy na toho uboheho pana tvorstva i jecim ![]()
Jack Saloon More (Angry Beards) Ale jsou tu i horší: Twenty five (Nacho Vidal)
Je to daň za velikost databáze.
![]()
Tak ja to neberiem ako daň za veľkosť, kebz sme chceli nafukovať zbytočne veľkosť, tak berieme podstatne laxnejšie vec duševného vlastníctva (a nevznikali by tu debaty ako čo od DUA ešte áno a čo už nie a podobne).
Skôr to beriem tak, že keď je to raz parfém, tak do databázy patrí bez ohľadu na to, aký ja mám naň osobný názor.
Pinot Noir Taky jsem četla, ve fb skupině horalů. Jeden rok jsme na Predném Solisku potkali slečnu v žabkách a s kabelkou na pahýle. Ono teda bylo léto, ale i tak, no.
Muž tipuje, že byli sjetí, já podle oblečení, že to byli běžci, kteří si mysleli, že to "přeběhnou". Každopádně teda na facku.
Pinot Noir tyjo to jsou neskutecny idioti. A jeste nebyli schopny ani poslat souradnice. Fakt obdivuju praci tech dobrovolnejch zachranaru.
Pinot Noir přeběhnout, přeběhnout... Na sneznicich? Je to dosti pomalý pohyb. Teda v teniskách, to je už úplne WTF, ještě že si na ty tenisky nepřipli rovnou mačky.
Pinot Noir mám deja vu, nebolo pred rokom čosi podobné, pár v zime a poobede vyrazil na túru v teplákoch a úplne bez akejkoľvek výbavy, v tme sa samozrejme stratili, tuším nemali ani svetlo.
Mrakoplas Toho je tolik, občas na to někdo upozorní v horské skupině, ale něco o češích v Tatrách se mi vybavuje.
continuity a jo vlastně, ty sněžnice tam nesedí. No tak byli prostě jenom normálně praštění. ![]()
Pinot Noir Podle diskuze u článku asi běžci opravdu. Někdo to tam obhajuje, že tohle na běhání v zimě ok. Prý se i na těch sněžnicích dá běžet. Se člověk dozví věci....
Kan já viděla v žabkach kluka v květnu na malý fatře....no ale předešel mne (koneckoncu v tom chodí 3/4 světa, ale nechapu)
notna je to úplně nejvíc ok, akorát by tam bez záchranářů umrzli.
continuity Na to tam měli taky odpověď. Že by ten chlap neprochladl, kdyby se nemusel zastavit kvůli té ženské, která už nemohla. Smutný, že takových , co by si vyběhli nalehko, bude víc :-(
notna tak oblečení na běhání v zimě to ok je, akorát ne v Jeseníkách v množství sněhu, že potřebuješ sněžnice![]()
Evaeva Taky jsem si to myslela, ale v diskuzi mi rozšířili obzory ![]()
Kamarád je zachranar u horské služby v Krkonoších. A říká, že tenhle typ lidí v sobě nemá špetku respektu nebo pokory vůči těm horám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)