brrr já je sleduju a dost jim fandím, dostat se při full time zaměstnání na olympiádu mi přijde skoro neuvěřitelný.
Diskuze jsem teda nečetla, ale umím si to představit...![]()
brrr já je sleduju a dost jim fandím, dostat se při full time zaměstnání na olympiádu mi přijde skoro neuvěřitelný.
Diskuze jsem teda nečetla, ale umím si to představit...![]()
k tomu "otužování bez hadrů... včera jsem byla s dětma na běžkách a potkali jsme borce, který byl v tričku bez rukávů
dokáže mi to někdo vysvětlit? jako běžky jsou dost kardio, on fakt valil, ale v takový kose?
martek01 Byvaly doby, kdy muj tata tata chodil v -5 v sortkach a tenkym svetru... (bylo mi asi 5-6 vim to z fotek)
martek01 Já potkávám mladíka, který chodí celou zimu naboso v sandálech, kraťasy a triko s krátkým rukávem. Nedělá mi to dobře!
martek01 ja teda nevim, kolik je u vas stupnu, ale v Pardubicich bylo dneska na behani jen v triku, tak mozna ze i na bezky bych se svlikla:D
martek01 ja zas stretávam jedného môjho cca rovesníka, odbehne si to k niekoľko km vzdialenej vodnej ploche, v tričku a kraťasoch, tam sa ponorí do vody, vylezie na druhom brehu a zase uteká naspäť domov. Ale minule som ho videla v meste dokonca v mikine! Asi dosť mrzlo :)
Nas soused venci psa v mikine, kratasech a zabkach celou zimu.
Kokoska zabky nosim celorocne po vonku na dvore, ehm moji chlapi to hrozne neradi vidia. Niekedy ked sa teda zaborim do snehu na dlhsie, uz ten komfort tam nie je, ale do mesta sa obliekam normalne.
Janulik03 no je fakt, ze on moc daleko a dlouho nechodi, jorksir tady ocura dva sloupy a jde se domu.
Kokoska no asi tak .
Ale mi ule sme isli s muzom autom, cesta vedia aj okolo priehrady a on uvidel niekoho lezat na hradzi polonaheho. Tak mu to nedalo, otocil auto ze co ak sa niekomu nieco stalo ze to radsej skontroluje, a uz sa dotycny obliekal a sadal na bicykel. Asi bol plavat. No lepsie ako fakt niekoho napokon zachranovat
Janulik03 ale zas je hezke, ze jste tak svedomiti. Kdyby opravdu mel nekdo problem, pomoc by se hodila.
Nas soused venci psa v mikine, kratasech a zabkach celou zimu.
takového máme příbuzného, ten se tím všude desne vychloubal, jak je otuzily, v životě jsem ho neviděla v dlouhých kalhotách. Pak ho kleplo, skončil v nemocnici a vylezlo z nej, ze krom lehké obezity, která tedy byla vidět, má i nelecenou dost zásadní hypertenzi a bublina otuzilosti splaskla.
Malenge jako ze hypertonik nemuze byt otuzily? Nebo jak to myslis?
Kokoska to nepochybne muže, ovšem ne v tomto našem rodinném případě, jak se začal léčit a nějak o sebe pečovat, začal se i normálně oblékat, protože najednou mu už nebylo v mrazu vedro, když neměl tlak přes 200.
Malenge
Ja predpokladam, ze nas soused je zdrav, vypada celkem vysportovane.
Vyhlášená čínská kuchyně tvl! Jen se tam člověk asi nesmí dostat do karantény. ![]()
barbucha to vse pro sportovce, kteri by meli za par dni podavat nejake vykony. Ta holka, kterou tam soupli, psala, ze je ji z toho jidla blbe a zhubla, to je spis na zotavovnu nez na zavody.
Edit - ono to v tom textu pod obrazkem vlastne je taky, mne se prvne nechtelo lustit azbuku.
barbucha to je velká paráda.
Jen, aby se příslušná sportovkyně z té karantény ještě někdy dostala.
Příští zimní OH v Itálii, konečně rozumná lokalita i zeme.
barbucha Oni ti pohlaváři MOH budou pěkní pajzáci, všichni vědí co je Čína zač, tak tam uděláme olympiádu.
Já nechápu, že tam vůbec někdo jel. Už jen jak zkraje doporučovali jednorázový telefony... a jak každej ví, že Číňani budou všechny šmírovat i snad na záchodě... nehledě na jejich chování k menšinám a zacházení s prostým lidem a "neloajálním" občanem. Navíc covid k tomu. Měli všichni zůstat doma. Že tam nejeli politici je k ničemu: vlk se nažral a kozy zůstaly celý (to jest režim zůstal legitimním partnerem civilizovanýho světa) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.