monis ten se ti moc povedl! A krasna barva! ![]()
Šití, pletení, háčkování,...
Díky za komentáře, tak a teď je na řadě někdo další, ať to tu netapetuju pořád jen já
moora nemá něco novýho na jaro?
No já už jsem asi dopletla. Nakoupila spoustu vybavení, upletla 5 svetrů a přestalo mě to bavit (třeba jen prozatím). Posunula jsem se k dalšímu koníčku ![]()
Mulen
. A pro zajímavost, co děláš?
Já se dala na (partizánské) zahradničení, aneb chtěla bych tu v okolí příznivější podmínky pro motýly a čmeláky
.
Anema guerrilla gardening?
občas si říkám, že si někde vysadím maliny a pár kytek, ale spíš někam do houští..
bublifuk jo, no, ono nejvíc záleží, kdo to seká. U nás jsou naštěstí pozemky, kde ten 0,5 cm trávník udržuje SVJ a s těmi se dá domluvit
. Městská část vždycky všechno taky oholí do mrtě a mě to hodně mrzí, rostou tu krásné chrpy a vlčí máky, ale tak daleko jsem se ještě nedostala, že bych se o tom nějak bavila s nima...
Anema možná by to šlo spojit s guerilla knittingem? ![]()
Mulentreba se k tomu jednou vratis nebo to holt nekomu darujes. Ja se dva roky zpatky zblaznila do predstavy siti spodniho pradla, takze jsem si nakoupila za sileny penize krajky, peny, gumy, posunovace a podsivky a usila jsem tri braletky a ted mam kvanta materialu ve skrini uz se mi do toho moc nechce![]()
Anema to je hezký ![]()
stavím lodě (vlastně to není nový koníček, jen jsem se k tomu vrátila)
HMS Endevour je stavebnice, tu mám nově hotovou

A La Grace stavím sama

trošku jsem to tu zahltila ![]()
monis jo to je možný, některé koníčky se mi periodicky opakují ![]()
Potrefenáhusaže bych se aspoň držela tématu vlákna? ![]()
Mulen máš to dokonalé!
Mrs.Robinson to je dobrý, taky mi první část jde líp než druhá ![]()
Mrs.Robinson to je právě u střídání koníčků hodně blbý, že se to prodraží. Naštěstí focení ptáků mi zatím zůstalo ![]()
Anema děkuju :)
Mrs.Robinson ale to je veľmi presné
!!!
Mrs.Robinson to je geniální![]()
Mulenvždyť je o jsou ruční práce. Máš to moc hezké. ![]()
ja ted pletu tempem 3 řádky týdne. Za covidu a v minulé práci to odsypalo lépe, měla jsem hodně neefektivních callu, kam jsem musela.
Ted mám místo toho porady, kam musím, ale těžko si vezmu pletení do zasedacky. ![]()
continuity moja mama so slzou v oku spomina, ako na strednej ekonomickej všetkých 45 studentiek plietlo počas vyučovania
a robila to bežne aj na poradach v práci.
Ja chcem uhackovat mojim deviatakom stvorlistky na rozlúčku, už by som sa do toho mala pustiť.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)