Mirka ona ta střídavá péče o děti taky kolikrát není k zahození![]()
Postřehy z Japonska
viktorka_od splavu myslíš s "kámoškou"
?
Já nevím, nemám vlastní zkušenost. Ale dcery nejlepší kámoška ji zažila a bylo to "velké špatné". Od té doby, co je na VŠ, ji nikdo neviděl ani na jednom místě.
viktorka_od splavu My ji praktikujeme i se sambem, v rámci jedné domácnosti:-D. Ale ono kámoška je právě v rámci rodiny prej:-). Takže tam ani tahle výhoda pak být nemusí.
Černá kočka to ti svabi Garfiovy prezijou!![]()
razorblade Třeba je José uz kmet
a žije v tom domě již několik let
.
Černá kočka A pak mu příjde na pohřeb celé široké příbuzenstvo, že?
razorblade Všechno je to hmyz, akorát to jsou dva různé řády.
A teda dočetla jsem se, že druhy švábů, kteří bydlí s lidmi jsou aktivní hlavně v noci a taky, že jde o hmyz, který se dožívá až čtyř let. Ale to nevím jestli chtěla Garfie vědět.
Čtyři roky! Ale to snad jsou všechna vývojová stádia, ble.
Černá kočka Jj kdovi kolikaty jsou Garfiovi jeho spolubydlici. Snad se zapíšou dobře.
Černá kočka A pak mu příjde na pohřeb celé široké příbuzenstvo, že?
A nebo pozve kamarady na pivo... ![]()
My se tady tlemime, ale já bych trepala jeden biolit za druhym a prostě v ty kuchyni tak měsíc nejedla než by ten chemickej elixír zafungoval!
Tabea Jak je to v hotelích a školách, to netuším, ale tady je to prostě realita. Pročetla jsem hromadu diskuzí expatů a různých místních skupin na FB, lidi si tam radí různé postupy a přípravky, ale nakonec to stejně je ve smyslu "se s tím smiř, to je Tokyo". Prý jediné trvalé řešení je být výš než 9. patro. Taky tady máme skákací pavoučky, takže téměř nechytitelné.
Černá kočka To s tou nocí mě spíš potěšilo. ![]()
Karja Já jsem kamarádka s přidanou hodnotou, viděli bychom se minimálně a navíc mám atraktivní domácí mazlíčky! ![]()
Jsem ráda, že má José tolik fanynek, hned mě to s tím víc smířilo, budu vás o jeho životních cyklech informovat.
Garfie Nikdy nebude hlad!
První zprávy z bojiště, Japonci zatím obložili celý dům, vystlali koberečkama a to až do patra, ačkoli jsme jim řekla, že mají všechno složit dole. Jo a velí tomu moc hezkej chlap! Uvažuju o kamarádovi...

Garfie kuj železo, dokud je žhavý a sympaťáka se po small talku zeptej, jestli by za týden nemohli vyzvednout ty krabice.
Tabea Teda, ty jsi fikaná!
Garfie jezis, nefot nam oblozeni, ale toho stehovaka!!!![]()
a btw... vy teda bydlite v tokiu? Ja myslela, ze v jokohame (v pristavu)...![]()
![]()
razorblade tak ja sem si to konecne prestala zpivat a ty mi to zas vyvolas!!!![]()
Garfie uka kamarada!!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)