Garfie Tak chtěla jsem napsat, dej si víno, ale vy tam máte teprve po obědě, ne? :-)
Postřehy z Japonska
Karja v UK jsou obě. Starší v Londýně, ti bydlí dobře. Mladší v Doncasteru a ta už bude teď snad taky bydlet dobře.
Koupila za méně, než měla rozpočet, tak je spokojená. Dům v super stavu, může rovnou bydlet. Bude jen kultivovat zahradu. Vlastně obě.
A od pátku jezdí fungl novým autem. Už se i projela do Londýna a zpět. ![]()
![]()
Dadoo to je tak pekne čítať . ![]()
Teď sice vybaluješ, žehlíš, škatule ti padají na hlavu, kuchyň skrytá do hluboké ilegality....ale představa těch světlých zítřků, kdy budete zabydleni, děti ve škole, uděláš si kafe, sedneš na terasu, bude tě obletovat motýl (když už to s tím švarným stěhovákem neklaplo
) a budeš nám vypisovat nové zážitky a připojovat fotky...hotový obraz japonské idylky.
Už se těším![]()
Garfie panecku, to to frci! A budes mit uklizeno na Vánoce :)
Garfie Nic :-). Jen do večera daleko...
Garfie to je skvely ale..! Vybalovani je pruda, ale to bude brzy hotovy a pak jupi... ![]()
A tema fungl novyma COS satama jsi mi pripomnela, ze na jedny ciham a jak na potvoru meli i dvoje dalsi v my velikosti, tva poznamka me stala 148 eur..!!![]()
Garfie ono na tom hesle "lip vyhoret, nez se stehovat" mozna neco bude. Tak at se to brzo usadi, tenhle stav rozbalovani, kdy se vsude neco vali, je asi nejhorsi faze. Ale pohli jste s tim uz pekne!
Dadoo dcera je dobra, at se ji tam hezky bydli!
Tak změna.. Dcera barák nakonec nekoupila. Včera se dohodli a dnes to odmítla. Prý potenciálně zaplavova oblast a mohla by mít problém s pojištěním a následně hypotékou..
Tak hledání pokračuje dál... ![]()
Jaj, špatně vlákno, promiň, Garfie![]()
Dadoo tak to dobre udelala, urcite najde neco hezkyho. Asi proto taky byla dobra cena.
Jak jako šváb velikosti myši a jak jako nejde zašlápnout? ![]()
já nikdy švába neviděla, ale dnes se mi o nich bude určitě zdát. Stačí, že na dnešek se mi zdálo o tornádu ![]()
Garfie super zabydlujete a ta služba, že vám to dovezou, vše obloží a poskládají je skvělá
nonemy mno tak kdyz jsem slysela o pavoukovi, ktery nejde zaslapnout, tak od te doby vim jiste ze australii nikdy nenavstivim. to mas proste podobny;-))
viktorka_od splavu to jsem nechtěla vědět!
každopádně jsi mi změnila dnešní sny, protože pavouci mě děsí úplně nejvíc a kór ti velcí a děsivé sny se mi o nich zdávají celkem často ![]()
Jdu hledat obrázky koťátek ![]()
nonemy se mi tu ted do krve servali kocuri, tak to nehledej;-) normalne u nas je fajn a nikam se nestehujem, havet miniaturni, bacily neskodny, zver mirumilovna.. paradicka klidek:-)
To je fakt, mi tady nemáme žádná nebezpečná zvířata. Jak jsme se bavily včera, ani ti medvědi nejsou co bývali ![]()
nonemy ve skutecnosti jediny nebezpecny zivocich v cesku je kliste:-)
viktorka_od splavu vidíš, na ty malý svině jsem si vůbec nevzpomněla. Těch se bojím a je jich teď hodně. Dceři jsem, než odjela na tábor, takřka tahala každý den jedno. Koupila jsem ji nějaké speciální béčko přímo na klíšťata (má to víc B1), ale samozřejmě hlásila, že zapomíná a nevzala ani jeden. Minulý rok tam nějaký chlapeček spadl snad do nějakého jejich hnízda a jak se rodičům odevzdává papír s místy označení, tak byl plnej, měl jich desítky.
Omlouvám se ostatním, že tu plevelím krásné vlákno, už nechám zvířátka spinkat ![]()
Garfie co mají v Japonsku za nebezpečná zvířata? Asi blbej dotaz, ale klíšťata tam jsou taky? Ty jsou ale asi všude v lesích, že?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)