Postřehy z Japonska

25. února 2021 21:15
Offline 999
18864 příspěvků moje polička 12. července 2022 07:31

Garfie Tak chtěla jsem napsat, dej si víno, ale vy tam máte teprve po obědě, ne? :-)

Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 12. července 2022 07:38

Karja v UK jsou obě. Starší v Londýně, ti bydlí dobře. Mladší v Doncasteru a ta už bude teď snad taky bydlet dobře.

Koupila za méně, než měla rozpočet, tak je spokojená. Dům v super stavu, může rovnou bydlet. Bude jen kultivovat zahradu. Vlastně obě.

A od pátku jezdí fungl novým autem. Už se i projela do Londýna a zpět.

Offline Janulik03
18979 příspěvků moje polička 12. července 2022 07:40

Dadoo to je tak pekne čítať .

Offline jerry
10325 příspěvků moje polička 12. července 2022 08:58

Garfie 

Teď sice vybaluješ, žehlíš, škatule ti padají na hlavu, kuchyň skrytá do hluboké ilegality....ale představa těch světlých zítřků, kdy budete zabydleni, děti ve škole, uděláš si kafe, sedneš na terasu, bude tě obletovat motýl (když už to s tím švarným stěhovákem neklaplo) a budeš nám vypisovat nové zážitky a připojovat fotky...hotový obraz japonské idylky.

Už se těším

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 12. července 2022 08:59

999 Co je na tom špatně?  (ale nedala jsem si, nerada piju sama)

jerry  (A ještě se tady učím, jak třídit odpad, v každé čtvrti to mají jinak, to je blázinec.)

Offline moora
8406 příspěvků moje polička 12. července 2022 09:34

Garfie panecku, to to frci! A budes mit uklizeno na Vánoce :)

Offline 999
18864 příspěvků moje polička 12. července 2022 09:58

Garfie Nic :-). Jen do večera daleko...

Offline Pavlena
6760 příspěvků moje polička 12. července 2022 10:00

Garfie to je skvely ale..! Vybalovani je pruda, ale to bude brzy hotovy a pak jupi...

A tema fungl novyma COS satama jsi mi pripomnela, ze na jedny ciham a jak na potvoru meli i dvoje dalsi v my velikosti, tva poznamka me stala 148 eur..!!

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 12. července 2022 10:12

Pavlena Jejda, to je mi líto.....

Ale jestli tě to potěší, já právě vybalila dokonce COS šaty, které vidím poprvé v životě. 
Jsem si na na to konto dala závazek, že se minimálně rok nekoupím nic na sebe, mám po dvou letech nový šatník!

moora Na Vánoce bychom chtěli domů, to tu zase bude chaos! 

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 12. července 2022 13:22

Garfie ono na tom hesle "lip vyhoret, nez se stehovat" mozna neco bude. Tak at se to brzo usadi, tenhle stav rozbalovani, kdy se vsude neco vali, je asi nejhorsi faze. Ale pohli jste s tim uz pekne!

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 12. července 2022 13:23

Dadoo dcera je dobra, at se ji tam hezky bydli!

Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 12. července 2022 16:45

Tak změna.. Dcera barák nakonec nekoupila. Včera se dohodli a dnes to odmítla. Prý potenciálně zaplavova oblast a mohla by mít problém s pojištěním a následně hypotékou..

Tak hledání pokračuje dál...

Jaj, špatně vlákno, promiň, Garfie

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 12. července 2022 16:47

Dadoo tak to dobre udelala, urcite najde neco hezkyho. Asi proto taky byla dobra cena.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 12. července 2022 20:23

Jak jako šváb velikosti myši a jak jako nejde zašlápnout? já nikdy švába neviděla, ale dnes se mi o nich bude určitě zdát. Stačí, že na dnešek se mi zdálo o tornádu

Garfie super zabydlujete a ta služba, že vám to dovezou, vše obloží a poskládají je skvělá 

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 12. července 2022 22:14

nonemy mno tak kdyz jsem slysela o pavoukovi, ktery nejde zaslapnout, tak od te doby vim jiste ze australii nikdy nenavstivim. to mas proste podobny;-))

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 12. července 2022 22:24

viktorka_od splavu to jsem nechtěla vědět! každopádně jsi mi změnila dnešní sny, protože pavouci mě děsí úplně nejvíc a kór ti velcí a děsivé sny se mi o nich  zdávají celkem často

Jdu hledat obrázky koťátek

48190 příspěvků moje polička 12. července 2022 22:28

nonemy se mi tu ted do krve servali kocuri, tak to nehledej;-) normalne u nas je fajn a nikam se nestehujem, havet miniaturni, bacily neskodny, zver mirumilovna.. paradicka klidek:-)

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 12. července 2022 22:31

viktorka_od splavu

To je fakt, mi tady nemáme žádná nebezpečná zvířata. Jak jsme se bavily včera, ani ti medvědi nejsou co bývali

48190 příspěvků moje polička 12. července 2022 22:34

nonemy ve skutecnosti jediny nebezpecny zivocich v cesku je kliste:-)

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 12. července 2022 22:46

viktorka_od splavu vidíš, na ty malý svině jsem si vůbec nevzpomněla. Těch se bojím a je jich teď hodně. Dceři jsem, než odjela na tábor, takřka tahala každý den jedno. Koupila jsem ji nějaké speciální béčko přímo na klíšťata (má to víc B1), ale samozřejmě hlásila, že zapomíná a nevzala ani jeden. Minulý rok tam nějaký chlapeček spadl snad do nějakého jejich hnízda a jak se rodičům odevzdává papír s místy označení, tak byl plnej, měl jich desítky.

Omlouvám se ostatním, že tu plevelím krásné vlákno, už nechám zvířátka spinkat

Garfie co mají v Japonsku za nebezpečná zvířata? Asi blbej dotaz, ale klíšťata tam jsou taky? Ty jsou ale asi všude v lesích, že?