Torrah a ani stěžovat si nemůžou.
Omfg
Tak pozor, reakce na ten Mordor mě úplně rozsekala.
Pokud je to rekreační park, tak je to snad ještě horší než jsme si mysleli.

continuity Napadlo mě, že se to nemohlo líbit ani sportovcům, když jsou zvyklí na hory... a ono ne
Přijde mi to strašně strašný - industriální atmosféru tam nevnímám.
Bude se opravovat Barrandovsky most. To zas bude bordel v provozu po cely Praze!
bublifuk můj muž teď řekl, že prý hustý. On má teda ty industriální prostory rád. Já bych to řekla, čeho je moc, toho je příliš. Brala bych argument rekreační zónou, kdyby tam bylo něco, co pak budou ti lidi dál využívat. Tohle určitě ne
Kokoska Už se to chystá dlouho. Je to nutné, ale netěší nás to ani trochu.
Sweet Potato podle toho, co ukazovali v TV, uz vcera bylo pozde. Co se da delat.
A prý se bude opravovat Rašínovo náměstí a auta budou jezdit po náplavce...to bude taky dobrý
Catherinne Nene!
Na druhou stranu kvůli tomu nezničili žádné hory, říkají někteří.
A super vibe určitě.

Na druhou stranu kvůli tomu nezničili žádné hory, říkají někteří.
A super vibe určitě.
Ale tohle je skvělé.
dzizisketa Je.
Tabea tenhle příběh proběhl před časem ve 168h, díky za odkaz, jsem zvědavá, jak to pokračuje.
Tabea bože to som nemala čítať, to je strašné, mi je ho tak ľúto ![]()
Evaeva Nedávno jsem zahlídla čerstvej odkaz na FB, myslím že má nějakého stáleho pěstouna, jakože "profesionálního,, nikoho z rodiny. Ale víc jsem nijak nepídila. Ale je to fakt tak do týdne staré, určitě to někde najdeš.
Tabea Chlapecek se uz pred Vanocema dostal do pestounsky rodiny, verim, ze uz se bude mit jen dobre.
Tabea taky jsem to četla a snad by měl už být v pěstounské rodině. Jinak ale samozřejmě hrozné příšerné
.
Catherinne Jo, Sheinherr se chlubil jak jsou náplavky díky němu báječný, jak vyžene ještě ty auta od parníků a jen tak jakoby mimochodem vymyslí tuhle strašnou zhuverilost. Ovšem to se nikde moc neinzeruje.
Karja to bylo i v těch 168h, já už se bála, že to má ještě nějaké špatné pokračování
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)