tv Edukační pomůcka...skrze gravidku mohou procházet důležité zprávy...co třeba o pravopise?
Omfg
Ale musí se autorovi nechat, že když už nastolil neshodu podmětu s přísudkem, trvá na ní!
Sweet Potato dynda Já obdivuju, že někdo dokáže číst ty žvásty natolik podrobně, aby si všiml pravopisných chyb. ![]()
Já víc jak letmé prolétnutí textu nedávám ![]()
Ignis Ja taky, ale ony nejtery fakt bijou do oci
No zaplaťpámbu, že konečně někdo vymyslel pro těhotný pomůcku, která jim pomůže prožít a pocítit měnící se dělohu. Vždyť bez tý sukně by si toho ani nevšimly ![]()
barbucha ani nevsimly...![]()
barbucha Vedet o ni, mozna by mi byla pomohla, jako tehotna jsem byla dost neduvtipna a ze to, co citim, jsou pohyby, mi doslo az asi po dvou tydnech...![]()
![]()
barbucha Ten podnikatelský záměr nutno dopracovat. Pamatujete kalhotky Monday - Sunday? Sukénečky je potřeba prodávat v sadě po devíti kusech.
Solathis To nejsi jediná.![]()
Solathis napoprvé je to normální.
continuity Ja vim, byl to vtipek, mam kolegyni a ta na tehotenstvi prisla prisla az v 5. mesici - a to je tohle dite jeji druhe, takze se nedivim nicemu
(rodila asi 4 tydny prede mnou)
tv klikla jsem na odkaz vedoucí k fešným sukýnkám a teď se mi chce hrozně křičet a bouchat hlavou o stůl, uáááá
Nevím, co je horší, suknička početí nebo spoďáry s pánevním dnem? A ty texty:
Nejprve jsem vybírala rozumem a dle ceny, ale pak mi padla do ruky na pohled úplně obyčejná sukénka, která mne ale čímsi přitahovala a když jsem si ji oblékla, tak mi tekly slzy, jak když potkáš dávného známého a nevíš proč pláčeš a už jsem ji nesundala- cítila jsem se doma. Musela jsem si jít vybrat peníze a na bankomatu byl nápis- "máte hlavu v jiném stavu" a já si říkala, tak to je přesný. Nevěděla jsem co se děje, jen že je to správně. Něco šlo ven, aby něco jiného mohlo přijít.
Doma jsem sukénku nosila prakticky pořád- naven, do města, pod oblečení, jen tak- prostě pořád a manžel se jen vždy koukl a konstatoval, ty máš zase tu "nabíjecí sukni". A já se v té sukni opravdu tak cítila, plná sil a že vše bude jak má a často jsem k ní nosila červenou barvu legín nebo trika, jinak to nešlo
barbucha Vedet o ni, mozna by mi byla pomohla, jako tehotna jsem byla dost neduvtipna a ze to, co citim, jsou pohyby, mi doslo az asi po dvou tydnech...
Hele cítit jako těhotná pohyby a nevědět, že to jsou ony je v cajku, ale cítit pohyby a nebýt těhotná, to je teprve psycho.
Kan To mame v tohle chvili doma asi vsichni tri...
(dite ABKM, manzel si minuly tyden poridil otravu jidlem a jeste neni ani pres kapacky 100% Ok a mne uz k tomu stacej nervy z nich dvou)
Solathis Tak to teda lituju moc.
Solathis Držím palce, ať už se to u vás všechno zklidní a budete si konečně jen v klidu užívat, že jste spolu.
Solathis Jak se mu to vlastně povedlo?
Sweet Potato Varil nam eintopf a nechal zbytek dva dny na sporaku. Ja ho mela vecer a dobry, Venda kolem 5. ranni a v 10 mu to zacalo, ve 14 uz byl v Motole.
Solathis dva dny, to je o život! ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)